UDHËZUES DHE MANUALE

SHIKONI VIDEOT UDHËZUESE TË LAND ROVER DHE SHKARKONI MANUALE PËR AUTOMJETET. JO TË GJITHA TIPARET E PËRSHKRUARA JANË STANDARD PËR TË GJITHA AUTOMJETET

RANGE ROVER

FUNKSIONIM I FSHIRËSEVE

FUNKSIONIM I FSHIRËSEVE

Range Rover përfshin karakteristika të përshtatshme për rehati dhe vizion në të gjitha llojet e motit, duke përfshirë edhe fshirëse të ndjeshme ndaj shiut.
FENERË AUTOMATIKË

FENERË AUTOMATIKË

Asistenca e Rrezes së Fortë Automatike automatikisht ul dritat e fenerëve sipas automjeteve përballë ose të ndjekur dhe i ngre përsëri kur automjetet të kenë kaluar.
MONITORIMI I KËNDIT TË VËSHTIRË

MONITORIMI I KËNDIT TË VËSHTIRË

Me përdorim të sensorëve të montuar anash dhe në prapakolp, këto sisteme janë të krijuara për të parë se çfarë mund të humbni dhe të tregojë një dritë paralajmëruese në pasqyrën e dyerve.
HAPJE BAGAZHI E FUQIZUAR

HAPJE BAGAZHI E FUQIZUAR

Range Rover integron karakteristika për lehtësi përdorimi, duke përfshirë Hapje Bagazhi të Sipërm e të Poshtëm të Fuqizuar me Ndjeshmëri Afërsie për funksionalitet të lehtë.

RANGE ROVER SPORT

NDENJËSE TË RADHËS SË TRETË ME FUQIZIM

NDENJËSE TË RADHËS SË TRETË ME FUQIZIM

Për të përdorur ndenjëset e radhës së tretë duhet t'i ngrini ato duke përdorur kontrollet elektrike, duke mundësuar më shumë hapësirë për t'u ulur në automjetin tuaj.
ASISTENCA E FENERËVE DHE RREZES SË FORTË AUTOMATIKE

ASISTENCA E FENERËVE DHE RREZES SË FORTË AUTOMATIKE

Range Rover Sport përmban karakteristika që automatikisht përshtasin ndriçimin e jashtëm kur plotësohen kushtet e duhura.
SELEKTOR MARSHSPORT

SELEKTOR MARSHSPORT

Selektori Marshsport ju lejon të ndryshoni marshet dhe zgjidhni modalitetin sportiv ose të parkoni makinën tuaj.
SISTEMI I KAMERËS TEKE OSE RRETHUESE

SISTEMI I KAMERËS TEKE OSE RRETHUESE

Sistemi Kamera Rrethuese ju ndihmon me manovrimin e automjetit tuaj në hapësira të ngushta me pesë kamera të fshehura duke ju dhënë një pamje të drejtpërdrejtë të zonave që rrethojnë automjetin tuaj.

RANGE ROVER EVOQUE

ASISTENCA E PARKIMIT

ASISTENCA E PARKIMIT

Përdorimi i sistemit Asistenca e Parkimit ju ndihmuar të identifikoni, të futeni dhe të dilni nga hapësira parkimi të ngushta më lehtësisht.
NAVIGACIONI - UDHËZUESI ZANOR

NAVIGACIONI - UDHËZUESI ZANOR

Sistemi i navigacionit përfshin një disk disku që është më i shpejtë dhe më gjithëpërfshirës se shumica e sistemeve me CD ose DVD. Kjo video tregon se si të aktivizoni funksionin e udhëzimit zanor.
FUNKSIONIMI I TELEFONIT

FUNKSIONIMI I TELEFONIT

Bëni ose pranoni telefonata lehtësisht nga celulari juaj me lidhje Bluetooth® të aktivizuar duke përdorur kontrollet e ekranit me prekje, kontrollit zanor ose të timonit.
ZBAVITJA NË NDENJËSET E PASME

ZBAVITJA NË NDENJËSET E PASME

Sistemi Zbavitja në Ndenjëset e Pasme i Range Rover Evoque u ofron pasagjerëve në ndenjëset e pasme zbavitje nga një përzgjedhje DVDsh, CDsh, radiosh ose, në raste, televisionesh.

DISCOVERY

SISTEMI LIDHSHMËRIA AUDIO TRANSMETIMI AUDIO BLUETOOTH

SISTEMI LIDHSHMËRIA AUDIO TRANSMETIMI AUDIO BLUETOOTH

Sistemi i lidhjes së audios e bën të lehtë lidhjen e pajisjeve tuaja personale, siç janë pajisjet MP3 dhe dëgjoni ato duke përdorur sistemin audio të automjetit tuaj.
NAVIGACIONI - UDHËZUESI ZANOR

NAVIGACIONI - UDHËZUESI ZANOR

Sistemi i navigacionit përfshin një disk disku që është më i shpejtë dhe më gjithëpërfshirës se shumica e sistemeve me CD ose DVD. Kjo video tregon se si të aktivizoni funksionin e udhëzimit zanor.
FUNKSIONIMI I TELEFONIT

FUNKSIONIMI I TELEFONIT

Bëni ose pranoni telefonata lehtësisht nga celulari juaj me lidhje Bluetooth® të aktivizuar nëpërmjet kontrolleve të ekranit me prekje, kontrollit zanor ose të timonit.
NAVIGACIONI - PIKAT E INTERESIT

NAVIGACIONI - PIKAT E INTERESIT

Ekran me prekje prej 8 inç ju lejon të zgjidhni me lehtësi dhe të navigoni drejt pikave të interesit siç janë restorantet, stacionet e karburantit dhe qendrat tregtare.