RANGE ROVER ELEKTRIK I RI

RANGE ROVER ELEKTRIK I RI

PROJEKTUAR DHE NDËRTUAR NË MBRETËRINË E BASHKUAR
Bashkojuni listës së pritjes për automjetin Range Rover Elektrik për të pasur mundësinë që të jeni ndër të parët për ta porositur paraprakisht në vitin 2024.

FILLIMI I NJË EPOKE TË RE

SUV-ja luksoze origjinale. Plotësisht Range Rover. Plotësisht elektrike.

RANGE ROVER ELEKTRIK I RI

RANGE ROVER ELEKTRIK I RI

Provoni luksin e pakrahasueshëm me fuqinë shtytëse plotësisht elektrike dhe thuajse pa zhurmë, si dhe aksesin te rrjetet më të shpejta publike të karikimit duke përdorur arkitekturën elektrike 800v të Range Rover Elektrik.


Teknologjia e pashoqe për të gjitha terrenet ju bën të mundur ngjitjen në pjerrësi më të mëdha dhe përballimin e zhytjes deri në 850mm ujë, më thellë se çdo SUV tjetër elektrike luksoze.

BASHKOJUNI LISTËS SË PRITJES

FRYMËZIMI

Konfiguruar në mënyrë eksperte nga projektuesit tanë, këto punime shprehin harmoninë e trashëgimisë dhe inovacionit që karakterizon Range Rover, gati për t’u përzgjedhur dhe porositur nga ju.

LUKS I FUNDIT

Në kulm: mishërimi i luksit.
Standard Wheelbase
Përkufizimi i udhëtimit në luks. Range Rover udhëheq gjithmonë përmes shembullit, me modernizëm mbresëlënës.
PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

RISI PIONIERE

Range Rover ka një historik të pasur me risi pioniere dhe vijon të jetë standardi sa i përket përpikërisë dhe cilësisë.

PIONEERING INNOVATION

RANGE ROVER SV

Një paraqitje e shkëlqyer e luksit dhe personalizimit të Range Rover.

RANGE ROVER SV

HIBRID ELEKTRIK

Hibridi elektrik me karikim (PHEV) me distancë më të gjatë nga Range Rover ofron nivele të reja performance, eficience dhe rafinimi.

ELECTRIC HYBRID

FINESË DHE ELEGANCË E PAKRAHASUESHME

PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

EKSPLORONI RANGE ROVER

DIZAJN I PËRSOSUR

DIZAJN I PËRSOSUR

Pa detaje të panevojshme. Modeli Range Rover më i dëshirueshëm.
FINESË DHE ELEGANCË

FINESË DHE ELEGANCË

Udhëtim në luks dhe rehati për deri në shtatë persona të rritur.
TEKNOLOGJI INTUITIVE

TEKNOLOGJI INTUITIVE

Dizajnuar për t’ju thjeshtuar jetën, me një gamë të gjerë veçorish drejtimi.
PERFORMANCË E PËRMIRËSUAR

PERFORMANCË E PËRMIRËSUAR

Nivele të reja performance, eficience dhe rafinimi.

✝Matur kundrejt një klase të mbyllur konkurrentësh deri në nëntor 2023. Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara zhytjes në ujë.


*Fitues i çmimit SMARTBEST për teknologjitë e lidhura më të mira, nëntor 2020.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.

MeridianTM është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.