Discovery

Discovery

Çmimi nga € 76,890
Mos reshtni asnjëherë së zbuluari me SUV-në më të gjithanshme në botë. Pavarësisht se ku dëshironi të shkoni, ose me kë, shfrytëzoni aftësinë e përballimit të të gjitha terreneve dhe organizimin fleksibël të 7 ndenjëseve. Niseni aventurën tuaj bashkë me automjetin Discovery.
Versatile by design

Luksi i dëshirueshëm është përshtatur në mënyrë të përsosur me rehatinë për të gjithë familjen.

Versatile by design

LINI HAPËSIRË PËR EKSPLORIM

Rikonfiguroni organizimin me 7 ndenjëse thjesht duke përdorur ekranin me prekje.

FRYMËZIMI

FRYMËZIMI

Konfiguruar në mënyrë eksperte nga projektuesit tanë, këto modele shpalosin balancën e përsosur ndërmjet aftësisë dhe rehatisë, gati për t’u përzgjedhur dhe porositur nga ju.

ALTERNATIVAT E MODELEVE

FOR DOGS

For the whole family, including muddy boots and paws.
EXPLORE CURATION

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Riktheni në planet tuaja lirinë dhe aventurën. Zgjidhni modelin Discovery që ju përshtatet.

DISCOVERY METROPOLITAN

DISCOVERY METROPOLITAN

Një model interesant me gjithanshmërinë e mirënjohur të modeleve Discovery.
DIZAJNONI AUTOMJETIN TUAJ

EKSPLORONI DISCOVERY

GJITHANSHMËRI E PAKRAHASUESHME

GJITHANSHMËRI E PAKRAHASUESHME

Krijuar për çdo familje dhe çdo rast.
DISCOVERY I PANGATËRRUESHËM

DISCOVERY I PANGATËRRUESHËM

Krijuar për eksplorim, me një dizajn qëllimor dhe gjithanshmëri maksimale.
AFTËSI E PËRSOSUR

AFTËSI E PËRSOSUR

Përgatitur për t’u bërë ballë të gjitha terreneve. Shijoni aventurën tuaj të radhës.
TEKNOLOGJI REAGUESE

TEKNOLOGJI REAGUESE

Qëndroni lidhur dhe të informuar me sistemin tonë intuitiv të argëtimit dhe informacionit Pivi Pro.