Për aventura të përmasave ekstreme. Modeli Defender më i fuqishëm ndonjëherë.

PAMJE IMPONUESE

DIZAJN I QËLLIMSHËM

Shijoni performancë ekstreme dhe kapacitet të pakrahasueshëm. Lartësia e drejtimit e rritur e Defender OCTA dhe hapësira më e gjerë nuk shërbejnë vetëm për pamjen e tij.

MODALITETE FUQIE DREJTIMI

TË PAKRAHASUESHME

Për përvojë sa më përfshirëse në terren të pashtruar zgjidhni Modalitetin OCTA, me kalibrim frenimi unik të projektuar për sipërfaqe me çakëll. Modaliteti ynë Dynamic i kalibruar në mënyrë optimale ofron drejtim të përmirësuar në terren të shtruar. Secili modalitet e ndriçon kabinën në ngjyrë të kuqe të ndezur, duke transformuar pamjen e ekranit për të mundësuar shikueshmëri maksimale, forcë rrotullimi motori dhe forca G anësore optimale.

SUSPENSIONI I AJRIT 6D DYNAMICS

Suspensioni i ri i ajrit 6D Dynamics reagon në mënyrë inteligjente ndaj stileve të drejtimit, me dampera të ndërlidhur hidraulikisht dhe susta ajri me lartësi të përshtatshme. Ky sistem, më i miri në kategorinë e vet, rezulton në një përvojë drejtimi në terren të shtruar si një makinë garash dhe kontroll më të lartë në çdo terren.
TWIN TURBO V8

TWIN TURBO V8

Reagime të menjëhershme, manovrueshmëri e jashtëzakonshme dhe eficiencë karburanti më e lartë. Sistemi hibrid me bateri 48V përmirëson motorin V8 me forcë rrotullimi motori dhe performancë nisjeje më të mirë.
FRENIM ME ENERGJI TË INTEGRUAR

FRENIM ME ENERGJI TË INTEGRUAR

Performanca ekstreme kërkon fuqi ndalimi ekstreme. Pajisur me pedale frenimi, nofulla dhe disqe frenash specifike për Defender OCTA, sistemi i ri i Frenimit me energji të integruar redukton shuarjen e frenimit.
SISTEM MARMITE AKTIV

SISTEM MARMITE AKTIV

Defender OCTA vjen me një sistem marmite aktiv, që mundëson menaxhim termik optimal në modalitetin OCTA dhe i jep automjetit tingullin e veçantë.

FUQIA MAKSIMALE

635 Kuaj fuqi

467kW.

0-100 KM/ORË

4,0 SEKONDA

0-100 km në 4,0 sekonda.

RROTULLIMI MAKSIMAL I MOTORIT

750NM

5.855rpm.

CO2 EMETIMET (NGA)

294G/KM

Reduktim prej 20 për qind2.

KAPACITET PËR ÇDO TERREN

I testuar në sipërfaqet e akullta të Suedisë, shkëmbinjtë e Shteteve të Bashkuara dhe rërën e Shkretëtirës së Saharasë*. Defender OCTA është testuar përgjatë miliona kilometrash dhe duke përballuar mbi 13.000 teste shtesë, çka e bën të vetmin Defender që ka përshkuar të gjitha sfidat ekstreme në Eastnor.

ZHYTJA NË UJË

ZHYTJA NË UJË

Defender OCTA mund të zhytet më thellë sesa çdo Defender tjetër më parë, me thellësi zhytjeje deri në një metër, dyfishi i kapacitetit të modelit Defender fillestar.**.
FORCË FËRKIMI OPTIMALE

FORCË FËRKIMI OPTIMALE

Gama e gomave të zhvilluara në mënyrë të posaçme, me diametër 838mm, duke qenë më të mëdhatë të vendosura në një model Defender, përfshin goma për të gjitha stinët ose goma për të gjitha terrenet.
UDHËTIM NËPËR TERREN TË PASHTRUAR

UDHËTIM NËPËR TERREN TË PASHTRUAR

Defender OCTA premton performancë të pakrahasueshme në të gjitha terrenet, me lartësi nga toka më të madhe dhe artikulim rrotash më të mirë.

DIZAJN MODERN

NDENJËSE BODY AND SOUL

Teknologjia vibro-akustike e gjeneratës së re në makinë ofron një përvojë zanore shumëshqisore nëpërmjet platformës SUBPACTM që është ndër më të mirat në industri. Kjo teknologji Body and Soul Seat (BASS) përfshin gjashtë Programe mirëqenieje. Ndiejeni tingullin, jo thjesht dëgjojeni atë.
DETAJE DINAMIKE

DETAJE DINAMIKE

Detajet moderne janë përfshirë në çdo element, si marshi në ngjyrë Moonlight krom dhe lustra Fibër karboni e copëzuar1. Dizajni i ri i timonit vjen me leva marshi gjysmë të tejdukshme me anësi të ndriçuara.
INOVACION MATERIALESH

INOVACION MATERIALESH

Zgjidhni ndërmjet katër seteve të ngjyrave të veçanta dhe materialeve bashkëkohore, që përfshijnë material poliuretan UltrafabricsTM ose Lëkurë gjysmë-aniline. Secili opsion vjen me veçori unike, si detajet grafike dhe KvadratTM Steelcut, ekskluzive për Defender OCTA.

VERSIONET E NISJES

DEFENDER OCTA EDITION ONE

Një deklaratë kapaciteti. Me ngjyrë Faroe e gjelbër, disqe të farkëtuara 20 inç dhe detaje Fibër karboni të copëzuar.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DHE SPECIFIKAT

MODELET DHE SPECIFIKAT

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikave.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Bëhuni gati dhe shkoni kudo.

*Drejtimi sfidues jashtë rruge kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Mos e drejtoni asnjëherë automjetin përtej aftësive tuaja. Kontrolloni gjithmonë itinerarin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të kaloni në terren të ngrirë.

**Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara zhytjes në ujë.

1I disponueshëm vetëm në modelin DEFENDER OCTA EDITION ONE.
2Krahasuar me modelin e mëparshëm Defender 110 V8.