BËHUNI GATI DHE SHKONI KUDO

DEFENDER 110

BËHUNI GATI DHE SHKONI KUDO
Gjithnjë gati për eksplorim, me një hapësirë ngarkese mbresëlënëse dhe alternativë me shtatë vende.

PROJEKTUAR ME QËLLIM

PROJEKTUAR ME QËLLIM
Aventura po ju pret. Merrni me vete gjithçka që ju nevojitet për të shkuar në aventurë me Defender 110.
PROJEKTUAR ME QËLLIM

RISI PIONIERE

Eksploroni me siguri. Teknologjitë novatore të kamerave kombinohen me sistemin tonë më të ri të informacionit dhe argëtimit për të mundësuar pamje të papenguara dhe manovrim të lehtë.

RISI PIONIERE

NJË MODEL IKONIK I RIKONCEPTUAR

NJË MODEL IKONIK I RIKONCEPTUAR

PAKETË EKSTERIERI COUNTY

Një interpretim modern i një dizajni klasik.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

FUQI ELEKTRIKE

Aftësi të pakomprometuara për çdo mjedis, me karikim të shpejtë DC.

FUQI ELEKTRIKE

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Start your adventure.

DEFENDER 110 V8 VERSIONI CARPATHIAN

DEFENDER 110 V8 VERSIONI CARPATHIAN

Kombinimi i fundit i fuqisë, aftësisë dhe dizajnit.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

DEFENDER 110 HARD TOP

Aty ku aftësia bëhet bashkë me biznesin dhe aventurën.
DEFENDER 110 HARD TOP

NJË DEFENDER PËR KËDO

Model i disponueshëm në tri përmasa dhe me deri në tetë ndenjëse.

DEFENDER 90
 DEFENDER 130

EKSPLORONI DEFENDER 110

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

Një eksterier i pakrahasueshëm.
DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

Testuar deri në ekstrem.
REHATI NË KAPACITET EFIKAS

REHATI NË KAPACITET EFIKAS

Shkoni kudo, bëni gjithçka
TEKNOLOGJI E POSAÇME

TEKNOLOGJI E POSAÇME

E pajisur për aventurat e shekullit të 21-të.

Imazhi i paraqitur tregon karikimin AC me Kabllon e karikimit publik të disponueshëm në të gjitha modelet Defender PHEV.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Gjithë veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm në kushte sigurie të plotë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Sekuenca jashtë rruge në tokë të posaçme me leje të plota.

Drejtimi sfidues jashtë rruge kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Mos e drejtoni asnjëherë automjetin përtej aftësive tuaja.

Kontrolloni gjithmonë itinerarin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të kaloni në terren të ngrirë.

Përditësimet do të kërkojnë lidhje me internetin.