MBËSHTETJA PIVI DHE PIVI PRO

MBËSHTETJA PIVI DHE PIVI PRO

SI TË PËRDORNI SISTEMIN TUAJ TË RI TË INFO-ZBAVITJES SË LAND ROVER DHE SHËRBIMET E LIDHURA

SI TË PËRDORNI PIVI, PIVI PRO DHE SHËRBIMET E LIDHURA

PLANI I TË DHËNAVE

PLANI I TË DHËNAVE

Me një abonim të vlefshëm, Pivi Pro 1 dhe Online Pack2 ofrojnë të gjitha të dhënat që ju nevojiten për udhëtim edhe më të lidhur. Abonimi fillestar një-vjeçar Online Pack2 dhe abonimi tre-vjetor për Connected Navigation Pro 1 ju japin mundësinë e përdorimit të gjithçkaje që mund të dëshironi në aventurën tuaj. Shijoni transmetim të pakufizuar të mediave muzikore2 dhe aplikacioneve të drejtpërdrejta me lidhje 4G.

FILLIMI

KONFIGURO INCONTROL
NDIQNI ASISTENTIN E FILLIMIT

LIDH LLOGARITË DHE PAJISJET E TUA

LIDH LLOGARITË DHE PAJISJET E TUA

LIDH LLOGARITË E TUA

Përfitoni sa më shumë nga Online Pack2 duke lidhur llogarinë InControl që të mund të shfletoni dhe të lidhni përmbajtjen e shërbimet e palëve të treta. Nga sirtari i aplikacionit Pivi Pro, zgjidhni ikonën “Connect Accounts” (Lidh llogaritë) dhe kërkoni aplikacionin që dëshironi të lidhni. Ju ose mund të skanoni kodin QR me telefonin tuaj ose zgjidhni “Email Me” (Më dërgo email) për të dërguar një lidhje të faqes së regjistrimit në emailin tuaj.

Pasi të jeni lidhur, mund të filloni menjëherë të përdorni shërbimin në makinën tuaj. Shërbimet e lidhura shfaqen si ikonë në sirtarin e aplikacionit, si një burim mediash në luajtësin e mediave.
IGUIDE

IGUIDE

Aplikacioni iGuide është një udhëzues virtual dhe manual dixhital i pronarit, duke e bërë të thjeshtë që ju të gjeni dhe kuptoni karakteristikat kryesore dhe komandat e Land Rover-it tuaj dhe InControl - të gjitha përmes pajisjes celulare, duke siguruar që përgjigja për çdo pyetje të jetë gjithmonë afër. Kërkoni “Land Rover iGuide” në AppStore ose Google Play Store për të shkarkuar aplikacionin.

PESH

SI MUND TË PËRDITËSOJ HARTAT E SISTEMIT TË NAVIGIMIT?

Për sa kohë që ekziston një abonim aktiv i navigimit të lidhur1, harta rifreskohet automatikisht. Abonimi për navigimin e lidhur zakonisht përfshihet në periudhën fillestare të garancisë, rinovimi i aboniimt lejon vazhdimin e përditësimit automatik të hartave.

SA PAJISJE BLUETOOTH MUND TË LIDHEN OSE BASHKOHEN?

Gjithsej 10 pajisje Bluetooth mund të bashkohen, me dy pajisje që bashkohen në të njëjtën kohë - këto mund të jenë telefona ose pajisje mediash. Pajisja e parë e bashkuar me Pivi/Pivi Pro1 caktohet si pajisja kryesore. Kjo mund të ndryshohet te cilësimet duke vizituar Settings > All > Connectivity > Bluetooth > dhe klikoni pajisjen që dëshironi të ndryshoni.

SI TË RINOVOJ SHËRBIMET INCONTROL?

Kur shërbimet InControl arrijnë datën e skadimit, ju merrni një email me një lidhje për të rinovuar shërbimet InControl. Nëse nuk e keni marrë këtë email ose nëse lidhja ka skaduar, ju lutemi kontaktoni Shërbimet e Klientit.

SI TË HEQ TË DHËNAT E MIA PERSONALE?

Para se të shisni automjetin tuaj, duhet të fshini të dhënat e makinës nga llogaria juaj InControl. Hyni në portalin InControl, zgjidhni “Vehicle Setting” në anën e djathtë dhe zgjidhni menynë “Remove Vehicle” (Hiq Automjetin). Klikoni në “Remove Vehicle” për të hequr të gjitha të dhënat e makinës nga llogaria juaj InControl. Do t'ju kërkohet fjalëkalimi i llogarisë InControl. Në Pivi/Pivi Pro1 , shkoni te Settings > All > Profile Settings për të zgjedhur një profil për ta fshirë. Nëse keni blerë së fundmi një makinë të përdorur, ju lutemi të kontaktoni koncesionarin.

A DUHET TË SIGUROJ NJË KARTË SIM ME TË DHËNA?

Jo, makina juaj ka një kartë SIM të brendshme e cila lejon përdorimin e:

1.    Karakteristikat/shërbimet e lidhura të sistemit të navigimit1
2    Rrjet me valë Wi-Fi6
3.    Karakteristikat/shërbimet e Online Pack 2

Këto shërbime kërkojnë vendosjen e një abonimi të vlefshëm. Të dhënat celulare përfshihen në abonim, kështu që nuk kërkohen kontrata shtesë ose karta SIM për sa kohë që abonimi po funksionon.

SI TË ZGJEDH PAMJE T NDRYSHME TË HARTËS NË EKRANIN VIRTUAL TË MJETEVE?

Për të ndryshuar paraqitjen e Ekranit Interaktiv të Drejtuesit, përdorni cilësimet e timonit. Preferencat shtesë të ekranit të drejtuesit mund të jenë gjithashtu të disponueshme në varësi të makinës. Këto mund të aksesohen nga Cilësimet kryesore të Pivi Pro > Navigation > Driver Display.

PO PASTAJ?

FAQJA NË INTERNET MY LAND ROVER INCONTROL

FAQJA NË INTERNET MY LAND ROVER INCONTROL

Hyni në llogarinë InControl.
EKSPLORO DEFENDER-in E RI

EKSPLORO DEFENDER-in E RI

Seriozisht i aftë, i përgatitur për çdo gjë.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat Pivi e InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.
Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen termat e përdoruesit fundorë të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

1Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

2Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

3Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

4Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

5Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Land Rover. Remote App do të duhet të shkarkohet nga Play Store Apple App Store/Google Play Store.

6Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit.