PYETJET E SHPESHTA TË SISTEMEVE TË INFO-ZBAVITJES PIVI DHE PIVI PRO

PYETJET E SHPESHTA TË SISTEMEVE TË INFO-ZBAVITJES PIVI DHE PIVI PRO

Pivi dhe Pivi Pro1, sistemet tona më intuitive të info-zbavitjes, janë të lehta për tu konfiguruar dhe madje edhe më të lehta për tu përdorur. Ju lutemi referojuni seksionit tonë të dobishëm Pyetjet e Shpeshta për çdo pyetje që mund të keni.

PIVI DHE PIVI PRO

OPEN ALL
RADIOJA DHE LUAJTËSI I MEDIAVE
LIDHSHMËRIA USB
PAKETA E LIDHJES
PERSONALIZIMI
CILËSIMET DHE KOMANDAT
NJOHJA VOKALE
NË PËRGJITHËSI

NAVIGIMI

OPEN ALL
PAMJET E HARTËS DHE NDËRVEPRIMI
UDHËZUES RRUGËTIMI
NË PËRGJITHËSI
CILËSIMET

ABONIMET

OPEN ALL
ABONIMET
BLERJA DHE AKTIVIZIMI
PËRFUNDIMI I SHËRBIMEVE INCONTROL
PREFERENCAT

LIDHSHMËRIA

OPEN ALL
RRJETI WI-FI DHE ME VALË
KARTA SIM DHE TË DHËNAT
BLUETOOTH
TELEFONI

PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

OPEN ALL
PËRDITËSIMI I SOFTUERIT
ZGJIDHJA E PROBLEMEVE

SHIKO FILMAT

TIMONI

TIMONI

Butonat e prekshëm mbi timon ofrojnë grup komandash intuitive, me volinë shtesë të një butoni të personalizueshëm.
KONTROLLI ZANOR

KONTROLLI ZANOR

Aktivizuar përmes një butoni mbi timon, kontrolli zanor ju jep mundësinë për të kryer detyra përmes komandave zanore të thjeshta.
CILËSIMET

CILËSIMET

Të lehta për të përdorur, cilësimet e Pivi Pro japin akses të shpejtë në një mori karakteristikash që ju lejojnë të konfiguroni makinën saktësisht sipas dëshirës tuaj.
MEDIA

MEDIA

Renditni stacionet e radios sipas preferencave për të ndërruar lehtësisht kanalet ose për të luajtur media të ruajtura në telefon ose në aplikacionet e palëve të treta me vetëm disa trokitje.
PAMJE TERRENI CLEARSIGHT

PAMJE TERRENI CLEARSIGHT

Pamje Terreni Clearsight përdor Kamera Rrethuese 3D për të shfaqur terrenin rreth rrotave të përparme, duke e bërë manovrimin më të lehtë.
PASQYRA E PASME

PASQYRA E PASME

Ofron pamje të papenguar të rrugës prapa jush, pasqyra e pasme ClearSight shfaq një burim video drejtpërdrejt me një lëvizje të thjeshtë të një çelësi.
KARIKIMI ME VALË

KARIKIMI ME VALË

Karikon telefonin tuaj në lëvizje pa nevojë për tela ose lidhje. Thjesht vendoseni telefonin tuaj brenda sirtarit të karikimit me valë dhe vazhdoni.

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

Nëse keni akoma pyetje, flisni me ne ose koncesionarin tuaj.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat Pivi e InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi nga tregu - pyesni koncesionarin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen termat e përdoruesit fundorë të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

1Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

2Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

3Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

4Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

5Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Land Rover. Remote App do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store.

6Gjurmuesi i Sigurisë dhe Gjurmuesi i Sigurisë Pro kërkon aktivizim dhe duhet të jetë në një zonë me mbulim të rrjetit. Përfshin pajtimin e shërbimit për 12 muaj dhe mund të aktualizohet në periudhën e garancisë ose të rinovohet pas afatit fillestar siç këshillohet nga shitësi Land Rover.

7Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara se të hyni në rrugë ujore.

8Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit.

9Përditësimet kërkojnë lidhje me të dhëna.