MERIDIAN™ PËR LAND ROVER

MERIDIAN™ PËR LAND ROVER

PARTNERITETI QË MUNDËSON MUZIKË SUPERBE NË RRUGË

Si udhëheqës i inxhinierisë dhe inovacionit britanik, Land Rover ndan përpjekjet e Meridian për cilësi, performancë dhe përkushtim për krijimin e tingullit më autentik dhe rrethues të jetë e mundur.

RICHARD HOLLINSHEAD
DREJTORI I TEKNOLOGJISË NË MERIDIAN

AKUSTIKË RRETHUESE NË MAKINË

TrifieldTM* ndërthur kanalet pa ndërprerje për të shpërndarë audio të ngjashme me koncertet.

*Trifield është i disponueshëm vetëm në disa sisteme audio, ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje.

KORRIGJIMI NË KABINË

Teknologji që përshtat audion me sipërfaqet e ndryshueshme për riprodhim muzike të besueshëm.

TEKNOLOGJI SUPREME E AUDIOS

Meridian ju lejon të ndieni ritmin e muzikës, me qartësi të jashtëzakonshme, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë.

NJË EKSPERIENCË EMOCIONALE

Sistemi audio dixhital britanik Meridian sjell një shije autentike të performancës origjinale në Land Rover tuaj.
SISTEM AUDIO MERIDIAN

SISTEM AUDIO MERIDIAN

Kabina e Land Rover-it tuaj është vendi ideal për të përjetuar zgjedhjen personale të muzikës tuaj. Sistemi Meridian i audios riprodhon muzikë me deri në 12 altoparlantë*, 380 watts dhe një altorparlant bas me dy kanale. Ka 2 versione të disponueshme në varësi të sistemit tuaj të info-zbavitjes; Touch ose Touch Pro. *
SHIKO FILMIN

TEKNOLOGJIA E AUDIOS MERIDIAN

Përjetoni ndryshimin. Meridian ka zhvilluar teknologji unike për të ofruar performancë muzikore 3D të besueshme në lëvizje.

PËRPUNIMI I SINJALIT DIXHITAL

PËRPUNIMI I SINJALIT DIXHITAL

Bashkon të gjitha elementet e sistemit audio në një të vetëm, për performancë që përndryshe do të kërkonte altoparlantë shumë më të mëdhenj.
KORRIGJIMI NË KABINË MERIDIAN

KORRIGJIMI NË KABINË MERIDIAN

Algoritmi i avancuar i korrigjimit të audios në kabinës nga Meridian përshtat eksperiencën muzikore me akustikën e saktë të brendisë së Land Rover.
FORMA OSHILUESE DIXHITALE MERIDIAN

FORMA OSHILUESE DIXHITALE MERIDIAN

Forma Oshiluese Dixhitale Meridian siguron që konvertimet e sinjaleve dixhitale të bëhen në mënyrë të qetë dhe pa ndërprerje, duke ruajtur detajet më të imëta të performancës së audios. Rezultati është konvertimi muzikor autentik, duke ngjallur emocionet e regjistrimit origjinal.
TRIFIELD†

TRIFIELD†

Ekskluzive për Meridian, Trifield ndërthur kanalet qendrore dhe rrethues me kanalet majtas dhe djathtas duke ofruar një eksperiencë konsistente, të ngjashme me koncertet për të gjithë brenda.
TRIFIELD 3D

TRIFIELD 3D

Duke u bazuar në teknologjinë audio të provuar Trifield nga Meridian - e para në makina në botë, Trifield 3D vërtet sjell shfaqje muzikore në jetë. Përmes shtimit të kanaleve të dedikuara të lartësisë, ndjesia e hapësirës së kabinës zgjerohet në një eksperiencë 3D, për një ndjenjë supreme të vëllimit dhe qartësisë së muzikës suaj.

ÇFARË SISTEMI KA SECILI LAND ROVER?

ZGJIDH MODELIN
ÇFARË SISTEMI KA SECILI LAND ROVER?
OPEN ALL
RANGE ROVER
RANGE ROVER SPORT
RANGE ROVER VELAR
RANGE ROVER EVOQUE
DISCOVERY I RI
DISCOVERY SPORT

†Trifield dhe pajisja “tre fusha” është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.
††Meridian është markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.
*Numri i altoparlantëve dhe fuqia në vat varet nga cili Land Rover ju zgjidhni. Automjeti i treguar është Range Rover. Ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje. Ky imazh i Land Rover është vetëm për qëllime përfaqësimi. Pozicioni i altoparlantëve mund të ndryshojë sipas automjeteve.