Wimbledon

KAMPIONATET, WIMBLEDON 2024

“Si një ngjarje kulturore britanike e mirënjohur, e ndjekur nga miliona persona në mbarë botën, Kampionatet ofrojnë mundësinë ideale që Range Rover të ndërveprojë me klientët globalë falë tregimeve kreative, që paraqesin në mënyrë të përsosur elegancën dhe rafinimin e automjeteve tona dhe sinergjitë ndërmjet dy markave tona luksoze moderne”.
Geraldine Ingham,
Drejtoreshë Menaxhuese e Range Rover

PASIONI I PËRBASHKËT

Në qendër të bashkëpunimit tonë qëndron rafinimi i sofistikuar dhe angazhimi i përbashkët drejt së ardhmes së qëndrueshme. Familja Range Rover është në gatishmëri për të transportuar lojtarët dhe zyrtarët gjatë gjithë turneut.


Me facilitete karikimi në vendndodhje dhe një distancë prej 125 km në modalitet tërësisht elektrik, automjetet Range Rover dhe hibridi elektrik me karikim Range Rover Sport janë gjithnjë gati.

UDHËHEQJE NËPËRMJET SHEMBULLIT

Turneu më i vjetër i tenisit në botë është edhe aktiviteti social më i mirënjohur i sezonit. Nëpërmjet videove tërheqëse, familja Range Rover shpalos normat e Wimbledon-it.

RANGE ROVER

Wimbledon

PIJET DUHET TË RUHEN NË MËNYRËN E DUHUR

Freski e përsosur për ditët e nxehta të verës falë Veshjes karakteristike të SV-së.
Wimbledon

DUHET TË JENI GJITHNJË TË VESHUR SIÇ DUHET

Dizajni i Range Rover është përherë i përshtatshëm.

RANGE ROVER SPORT

PUSHIME TË PËRSHTATSHME PËR KARIKIM

PUSHIME TË PËRSHTATSHME PËR KARIKIM

Falë karikimit të shpejtë DC, hibridi elektrik me karikim (PHEV) Range Rover Sport nuk kërkon kohë të gjatë karikimi.
JU LUTEMI, QËNDRONI NË VENDIN PËRKATËS

JU LUTEMI, QËNDRONI NË VENDIN PËRKATËS

Hapësira juaj VIP personale me ndenjëset me veshje prej lëkure Windsor, me model me shpime.

RANGE ROVER VELAR

JU LUTEMI, RUANI QETËSINË

JU LUTEMI, RUANI QETËSINË

Shkëputuni për pak kohë nga emocionet dhe shijoni rehatinë e paqtë të kabinës suaj.
LOJA DO TË RIFILLOJË SAPO PJESA E SIPËRME TË JETË MBYLLUR

LOJA DO TË RIFILLOJË SAPO PJESA E SIPËRME TË JETË MBYLLUR

Mbani larg shiun dhe lejoni depërtimin e dritës së diellit nëpërmjet pjesës së sipërme panoramike rrëshqitëse.

RANGE ROVER EVOQUE

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj i autorizuar. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.  


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal të autorizuar për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.