AUTOMJETET ELEKTRIKE DHE HIBRIDE ELEKTRIKE

AUTOMJETET ELEKTRIKE DHE HIBRIDE ELEKTRIKE

ELEKTRIKE

HIBRIDI ELEKTRIK RANGE ROVER

HIBRIDI ELEKTRIK RANGE ROVER

Rafinim dhe luks i pakrahasueshëm.  


- Distancë për karikim sipas WLTP-së deri në 121 km **

- Distanca reale e udhëtimit deri në 94km

- CO2 nga 16g/km**

RANGE ROVER SPORT HIBRID ELEKTRIK

RANGE ROVER SPORT HIBRID ELEKTRIK

Instiktiv, dramatik, i pakomprometuar.  


- Distancë për karikim sipas WLTP-së deri në 123 km **

- Distanca reale e udhëtimit deri në 96km

- CO2 nga 18**

HIBRIDI ELEKTRIK RANGE ROVER VELAR

HIBRIDI ELEKTRIK RANGE ROVER VELAR

Elegancë e sofistikuar.


- Distancë për karikim sipas WLTP-së deri në 65 km **

- Distanca reale e udhëtimit deri në 51km

- CO2 nga 38g/km**

RANGE ROVER EVOQUE HIBRID ELEKTRIK

RANGE ROVER EVOQUE HIBRID ELEKTRIK

Automjeti Range Rover kompakt urban për përdorim në qytet dhe më gjerë. Silueta e ngjashme me një coupé dhe interieri modern luksoz do të tërheqin vëmendje kudo.  


- Distancë për karikim sipas WLTP-së deri në 62 km**

- Distanca reale e udhëtimit deri në 48km

- CO2 nga 31g/km**

DISCOVERY SPORT HIBRID ELEKTRIK

DISCOVERY SPORT HIBRID ELEKTRIK

Për aventurën tuaj të radhës.  


- Distancë për karikim sipas WLTP-së deri në 61 km **

- Distanca reale e udhëtimit deri në 47km

- CO2 nga 33g/km**

DEFENDER HIBRID ELEKTRIK

DEFENDER HIBRID ELEKTRIK

Automjeti Land Rover më i përparuar. Me materialet tona më të forta deri më tani dhe i testuar deri në ekstrem, Defender është dizajnuar për qëndrueshmëri optimale.  


- Distancë për karikim sipas WLTP-së deri në 51 km **

- Distanca reale e udhëtimit deri në 43km

- CO2 nga 57g/km**

RANGE ROVER MHEV

RANGE ROVER MHEV

Range Rover udhëheq nëpërmjet shembullit duke shpalosur modernizëm marramendës, rafinim të pakrahasueshëm dhe kapacitetin e mirënjohur të Land Rover.  


- CO2 nga 197g/km**

RANGE ROVER SPORT MHEV

RANGE ROVER SPORT MHEV

Instiktiv, dramatik, i pakomprometuar.  


- CO2 nga 194- 211g/km**

RANGE ROVER VELAR MHEV​

RANGE ROVER VELAR MHEV​

Elegancë e sofistikuar.  


- CO2 nga 168 g/km ^

RANGE ROVER EVOQUE MHEV

RANGE ROVER EVOQUE MHEV

Automjeti Range Rover kompakt urban për përdorim në qytet dhe më gjerë. Silueta e ngjashme me një coupé dhe interieri modern luksoz do të tërheqin vëmendje kudo.


- CO2 nga 166 g/km ^

DISCOVERY MHEV

DISCOVERY MHEV

SUV e gjithanshme me madhësi të plotë, me hapësirë dhe prakticitet. E gatshme për aventura me deri në shtatë persona.  


- CO2 nga 217 g/km ^

DISCOVERY SPORT MHEV

DISCOVERY SPORT MHEV

Për aventurën tuaj të radhës.  


- CO2 nga 172 g/km ^

DEFENDER MHEV

DEFENDER MHEV

Automjeti Land Rover më i përparuar. Me materialet tona më të forta deri më tani dhe i testuar deri në ekstrem, Defender është dizajnuar për qëndrueshmëri optimale.


- CO2 nga 215 g/km ^

VAZHDONI TË EKSPLORONI AUTOMJETET ELEKTRIKE DHE HIBRIDE ELEKTRIKE

DREJTIMI NË MODALITET ELEKTRIK DHE HIBRID ELEKTRIK

DREJTIMI NË MODALITET ELEKTRIK DHE HIBRID ELEKTRIK

Fuqia elektrike mundëson nivele të reja qëndrueshmërie, rafinimi dhe reagueshmërie për automjetet të cilave mund t’u besoni çdo udhëtim.
GAMA E AUTOMJETEVE ELEKTRIKE

GAMA E AUTOMJETEVE ELEKTRIKE

Asnjë distancë nuk është e pamundur. Shihni se si mund ta maksimizoni distancën e përshkuar në çdo udhëtim.
KARIKIMI

KARIKIMI

Duke filluar nga koha e karikimit e deri te reduktimi i kostove, mësoni gjithçka ju nevojitet rreth karikimit të automjetit tuaj në shtëpi ose në destinacion.

Shifrat e distancës për karikim (EV) bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar. Distanca e përshkuar do të varet nga gjendja e automjetit dhe baterisë, itinerari konkret, mjedisi dhe stili i drejtimit.

Shifrat e dhëna janë përllogaritur sipas NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, vendosja e rrotave dhe aksesorët e vendosur. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me ato të testit të vjetër NEDC. Më pas mund të zbatohet trajtimi i duhur tatimor.

**Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.