PËRDITËSIMI PLOTËSUES INCONTROL

PËRDITËSIMI PLOTËSUES INCONTROL

Shtoni veçori të reja, përditësim softueri me valë.

Përditësimi më i fundit për sistemet InControl Touch Pro shton veçori të reja dhe ndërfaqe të re të ekranit me prekje. Përditësimi është falas për automjetet e pranueshme dhe përfshin përditësime me valë të softuerit.

Përditësimi i softuerit me valë

Përditësimi i softuerit me valë

Marrja e përditësimit më të fundit është e thjeshtë dhe mund të bëhet pranë koncesionarit tuaj. Sapo ta përditësoni, mund të optimizoni më tej sistemet e makinës me përditësime me valë të softuerit - duke përdorur Wi-Fi ose një kartë SIM dhe pa pasur nevojë të vizitoni një koncesionar. Përditësimet e softuerit mirëmbajnë sistemet kryesore të makinës suaj, siç është InControl Touch Pro, për t'ju siguruar që të vazhdoni të merrni maksimumin nga Land Rover-i juaj.

SI TË PËRFITONI

Flisni me koncesionarin tuaj për të parë nëse Land Rover-i juaj është i përshtatshëm për këtë përditësim të softuerit. Koncesionari juaj do të kontrollojë vitin e modelit të makinës suaj, sistemin e informacionit dhe panelin e ndërfaqes së përdoruesit, për të konfirmuar nëse Land Rover-i juaj mund të përfitojë nga përditësimi.

VITI I MODELIT TË MAKINËS TUAJ
SISTEMI I INFO-ZBAVITJES

KONTAKTONI SHITËSIN TUAJ

Për të konfirmuar nëse Land Rover mund të përfitojë nga përditësimi më i fundit i softuerit, kontaktoni shitësin tuaj.