GAMA JONË HIBRIDE

GAMA JONË HIBRIDE

SECILI NGA KËTO AUTOMJETE ËSHTË NË DISPOZICION SI HIBRID ELEKTRIK

Gati për çdo gjë, gama jonë e hibridëve elektrik lëvizin me lehtësi në çdo habitat, që nga shtigjet malore shkëmbore deri në rrugët inteligjente të qytetit.

RANGE ROVER

Kulmi i aftësive të përmirësuara

– Një sërë teknologjish të përparuara
– Tapiceri e bukur për rehati luksoze
Profil i dallueshëm
– 900 mm thellësi zhytje
– Në dispozicion me bosht standard (Standard Wheelbase) ose të gjatë (Long Wheelbase).
RANGE ROVER

RANGE ROVER SPORT I RI

Instinktiv, mbresëlënës, i pa kompromis.
RANGE ROVER SPORT I RI

RANGE ROVER SPORT

Range Rover më dinamik

– Kabinë e fokusuar rreth drejtuesit
– 0-100km/h në 6,7 sekonda
– Dinamikë transformuese mbi rrugë
– Strukturë e karrocerisë tërësisht prej alumini
– Adaptive Dynamics
RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER VELAR

Range Rover i avancuar

- Pivi Pro
- Fenerë LED Matrix me drita dalluese të drejtimit gjatë ditës (DRL).
- Timon lëkure
- Tapiceria e tavanit Ebony Morzine
- Ndihma për parkim përpara dhe prapa
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER EVOQUE

Koha për të bërë një hap të guzimshëm.

– Profil veture dydyershe
– Tapiceri bashkëkohore
– Teknologji intuitive dhe inovative
– Manovrim mbi rrugë të shtruar dhe të pashtuar.
– Aftësi në të gjitha kushtet atmosferike
RANGE ROVER EVOQUE

DISCOVERY SPORT

SUV kompakt dhe i gjithanshëm

– Aftësi me vetëpërmbajtje
– Pamje të terrenit me pasqyrën ClearSight
– Zgjedhje inteligjente të hapësirës për ruajtje.
– Zgjedhje ndërmjet dy stileve të dallueshme
– Një gamë përzgjedhjesh të tapicerisë
DISCOVERY SPORT

DEFENDER

I aftë për gjëra të mëdha

- Fenerë LED Matrix me drita dalluese të drejtimit gjatë ditës (DRL).
- Pasqyrë e brendshme e pasme me zbehje automatike
- Pivi Pro
- Pako e ndihmës për drejtuesin
- Amortizimi elektronik me ajër dhe sistemi Adaptive Dynamics.
DEFENDER

EKSPLORONI LAND ROVER

ÇFARË ËSHTË PHEV?

ÇFARË ËSHTË PHEV?

Udhëzuesi ynë i shpejtë dhe i thjeshtë për PHEV shpjegon se si funksionojnë dhe si t'i përdorni ato.
PËRGJEGJËSIA

PËRGJEGJËSIA

Ne jemi të përkushtuar për të rritur biznesin tonë me përgjegjësi dhe qëndrueshmëri, në mënyrë që t'i shtojmë vlerë klientëve tanë, ndërmarrjes sonë dhe ekonomisë në përgjithësi.
ME NAFTË, ME BENZINË APO ELEKTRIK?

ME NAFTË, ME BENZINË APO ELEKTRIK?

E gjithë gama jonë e motorëve është përmirësuar për botën moderne. Cilin do të zgjedhni?