DISCOVERY SPORT
MODELET DHE SPECIFIKACIONET

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Discovery Sport S

Discovery Sport S

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Sport Dynamic SE

Discovery Sport Dynamic SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Sport Dynamic HSE

Discovery Sport Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Sport S

Discovery Sport S

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Sport Dynamic SE

Discovery Sport Dynamic SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Sport Dynamic HSE

Discovery Sport Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Përfshihen:
 • Disqe 18" Stil 5074
 • DuoLeather
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ elektrike me 12 pozicione dhe pasagjeri me 10 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ekrani digjital i shoferit
 • Karikimi i pajisjes me valë
Veçoritë e Discovery Sport S, plus:
 • Disqe 19” Stil 5136, Gri e errët me shkëlqim me kontrast Diamond Turned
 • Sistem zanor Meridian™
 • Ekrani interaktiv i shoferit
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Hyrja pa çelës
 • Derë bagazhi elektrike
Veçoritë e Discovery Sport Dynamic SE, plus:
 • Disqe 20" Stil 5076, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Mid-Silver me shkëlqim
 • Lëkurë Windsor
 • Ndenjëse elektrike ‘memory’ drejtuesi, me 14 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëse të përparme me ngrohje dhe ftohje
 • Ndenjëse në radhën e dytë me rrëshqitje dhe shtrirje manuale
 • Fenerët Matrix LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme

Shihni shifrat mbi WLTP-në.

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.


1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.


2Gama elektrike e të dhënave reale (deri në) 96 km.


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.


Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.


Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data) që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.