DISCOVERY
MODELET DHE SPECIFIKACIONET

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Discovery S

Discovery S

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Dynamic SE

Discovery Dynamic SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Dynamic HSE

Discovery Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
 Discovery 35TH ANNIVERSARY EDITION

Discovery 35TH ANNIVERSARY EDITION

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Commercial SE

Discovery Commercial SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Commercial Dynamic HSE

Discovery Commercial Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery S

Discovery S

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Dynamic SE

Discovery Dynamic SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Dynamic HSE

Discovery Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
 Discovery 35TH ANNIVERSARY EDITION

Discovery 35TH ANNIVERSARY EDITION

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Commercial SE

Discovery Commercial SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Commercial Dynamic HSE

Discovery Commercial Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Asistencë automatike e dritave të gjata (AHBA)
 • Derë bagazhi elektrike
 • Disqe 20" Stil 5122
 • Ndenjëse të pasme elektrike 60:40 të palosshme
 • TM
 • Ekrani digjital i shoferit
 • Pjesë e sipërme e kabinës me kontrast në ngjyrë të zezë
 • Fenerë të pasmë LED të errësuar
 • Disqe 21" Stil 5025, ngjyrë e Zezë me shkëlqim
 • Ndenjëse të pasme elektrike 60:40 të palosshme
 • Sistem zanor Meridian™
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Fenerët Matrix LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Disqe 22" Stil 5124, ngjyrë e Zezë me shkëlqim
 • Ndenjëse drejtuesi memory elektrike me 20 pozicione, me ngrohje dhe ftohje dhe mbështetëse krahu
 • Ndenjëse të pasme elektrike 60:40 të palosshme me ngrohje
 • Interier në ngjyrë Light Oyster/Ebony me lëkurë Windsor
 • Derë bagazhi elektrike e brendshme
 • Sistem zanor i plotë MeridianTM
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor
 • Nofulla frenash të zeza
 • Derë bagazhi elektrike me gjeste
 • Nivelimi automatik i fenerëve
 • Disqe 22" Stil 5124, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
 • Palosje ndenjësesh inteligjente
 • Ndenjëse të pasme elektrike 60:40 me ngrohje dhe ftohje
 • Pedane pragu metalike të përparme me mbishkrimin Metropolitan
 • Interier në ngjyrë Light Oyster/Ebony me veshje të përmirësuar lëkure Windsor
 • Frigorifer në konsolën e përparme
 • Ekran në xhamin e përparmë
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor Extended (të përmirësuar)
 • Disqe 21" Stil 5123
 • Çatia me ngjyrë trupi
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Nivelimi automatik i fenerëve
 • Asistencë automatike e dritave të gjata (AHBA)
 • Fenerë të pasmë LED
 • Sistem zanor Meridian™
 • Ndenjëse drejtuesi memory elektrike me 18 pozicione dhe mbështetëse krahu
 • Ndenjëse prej lëkure me teksturë
 • Disqe 22" Stil 5124, ngjyrë e Zezë me shkëlqim
 • Pjesë e sipërme e kabinës me kontrast në ngjyrë të zezë
 • Fenerët Matrix LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Nivelimi automatik i fenerëve
 • Fenerë të pasmë LED të errësuar
 • Sistem zanor i plotë MeridianTM
 • Ndenjëse drejtuesi memory elektrike me 20 pozicione, me ngrohje dhe ftohje dhe mbështetëse krahu
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor
 • Shifra e mësipërme në lagështi është e barasvlershme me një kapacitet në të thatë prej 922 litrash.

*Shifrat e dhëna janë të përllogaritura sipas NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me ato të testit të vjetër NEDC. Më pas mund të zbatohet trajtimi i duhur tatimor.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.

Kur vendosen rrota/disqe 21 inç.

Gjerësia e hapësirës së ngarkesës do të jetë 1.273 kur vendoset kontrolli i klimës me 4 zona. Kontrolli i klimës me 4 zona nuk është i disponueshëm në automjetet komerciale.

Përfshin lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Pesha maksimale në pikën e bashkimit kufizohet në 100kg kur vendosen disqe 20 inç Stil 5011, me 5 ndarje, në ngjyrë Argjendi me shkëlqim xixëllues.

Kapaciteti maksimal i rimorkimit kufizohet në 2.500kg kur vendosen disqe 20 inç Stil 5011, me 5 ndarje, në ngjyrë Argjendi me shkëlqim xixëllues.

Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën. Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.