DISCOVERYSiguron lëvizje të sigurt mbi rrugë t shtruar ose të pashtruar. Në sipërfaqe të rrëshqitshme, të tilla si bari dhe bora, funksionet Të Gjitha Rrotat Aktive (AWD) dhe Reagim Terreni punojnë së bashku për të balancuar automatikisht momentin rrotullues midis rrotave të përparme dhe të pasme, duke maksimizuar tërheqjen.

Discovery ofron një larmi karakteristikash për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Hapni dhe mbyllni derën e bagazhit edhe kur i keni duart plot, me derën e bagazhit me gjest të fuqizuar. Dhe uluni në pjesën e brendshme të derës së bagazhit për ndonjë ngjarje ose thjesht për të ndërruar këpucët me baltë të fëmijëve.

Nga dyert deri ndarjet e fshehura, ka një vend për gjithçka në Discovery. Karakteristikat praktike siç janë pikat e shumta të karikimit USB-C dhe aftësia për të konfiguruar ndenjëset e rreshtit të dytë dhe të tretë me prekjen e një butoni sigurojnë fleksibilitet të pakonkurueshëm.
Shikoni shifrat WLTP.
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë testimi më kërkuese dhe profilin e drejtimit.

MË MBAJ TË INFORMUAR

1. Informata personale

2. Informacion shtesë

3. Pëlqimi

Shikoni shifrat WLTP.
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë testimi më kërkuese dhe profilin e drejtimit.