RANGE ROVER EVOQUE
MODELET DHE SPECIFIKACIONET

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Range Rover Evoque S

Range Rover Evoque S

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Evoque Dynamic SE

Range Rover Evoque Dynamic SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Evoque Dynamic HSE

Range Rover Evoque Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Evoque Autobiography

Range Rover Evoque Autobiography

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Evoque S

Range Rover Evoque S

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Evoque Dynamic SE

Range Rover Evoque Dynamic SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Evoque Dynamic HSE

Range Rover Evoque Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Evoque Autobiography

Range Rover Evoque Autobiography

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Përfshihen:
 • Disqe 18" Stil 5074
 • Pjesë e sipërme standarde
 • Fenerët LED
 • TM
 • Veshje ndenjësesh prej lëkure me teksturë
 • Ndenjëse elektrike drejtuesi ‘memory’ me 12 pozicione dhe ndenjëse e përparme pasagjeri me 10 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione dhe mbështetëse krahu në qendër
 • Ekrani digjital i shoferit
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa errësohet automatikisht
Veçoritë e Range Rover Evoque S, plus:
 • Disqe 19” Stil 5136, Gri e errët me shkëlqim me kontrast Diamond Turned
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Sistem zanor Meridian™
 • Ekrani interaktiv i shoferit
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Derë bagazhi elektrike
 • Hyrja pa çelës
Veçoritë e Range Rover Evoque Dynamic SE, plus:
 • Disqe 20” Stil 1085, Gri e errët me shkëlqim me kontrast Diamond Turned
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ elektrike me 14 pozicione dhe me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
Veçoritë e Range Rover Evoque Dynamic HSE, plus:
 • Çati panoramike rrëshqitëse
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor Extended
 • Kamera 3D Surround
 • Pasqyrë e brendshme ClearSight

Shihni shifrat mbi WLTP-në.

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.


1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.


2Gama elektrike e të dhënave reale (deri në) 96 km.


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.


Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.


Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data) që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.