RANGE ROVERPërsosja qëndron në zemër të Range Rover, duke siguruar udhëtim luksoz dhe rehati për deri në shtatë të rritur.

Përshtatni tapicerinë sipas stilit tuaj personal me një përzgjedhje të rimesove të shkëlqyera dhe një sërë materialesh dhe finiturash.

Teknologjia e Range Rover është projektuar për ta bërë jetën tuaj më të lehtë, nga një mori karakteristikash drejtimi në sistemin tonë të info-zbavitjes, fitues të çmimeve, Pivi Pro.

Një grup teknologjish të aftësive për rehati dhe besim përfshin All Wheel Steering dhe Terrain Response 2 si standard.
Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE me bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2 ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetet e prodhimit mbi një rrugë të standardizuar.
Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE me bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2 ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetet e prodhimit mbi një rrugë të standardizuar.