MODELET DEFENDER

MODELET DEFENDER

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

ZGJIDHNI STILIN E STRUKTURËS SË TRUPIT
DEFENDER 90
ZGJIDHNI MODELIN
DEFENDER

DEFENDER 90 HSE

Aventurë. Në rehati.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P400 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

191 ‡

Akselerimi 0-60 mph (0-100 km/h) sekonda

6,0

I kombinuar l/100km

294 / 400
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Pjesë e sipërme panoramike e lëvizshme, në ngjyrën e strukturës së trupit
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Fenerë të përparmë LED me dritat karakteristike dalluese të ditës (DRL) dhe fenerë të përparme të mjegullës
 • Nivelim automatik i fenerëve të përparmë dhe Asistencë e dritave të gjata automatike (AHBA)
 • Hyrje pa çelës dhe Dorezat e dyerve me ngjyrën e strukturës së trupit
 • Xham anësor i pasmë panoramik
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 20 inç Stil 5098
 • Goma për të gjitha stinët
 • Rrotë rezervë 20 inç në madhësi të plotë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Traversa kryesore e instrumenteve në ngjyrë Gri të hapur me lustër Powder Coat
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa me errësim automatik
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Tapete dyshemeje dhe Veshje lëkure shtesë 
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
 • Timon standard prej lëkure
 • Konsola qendrore me mbështetëse krahu
 • Marsh prej lëkure
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Mbulesë e hapësirës së ngarkesës
 • Veshje e sheshtë në hapësirën e ngarkesës
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse Ebony prej lëkure Windsor
 • Ndenjëse elektrike drejtuesi ‘memory’ me ngrohje dhe ftohje me 18 pozicione
 • Ndenjëse të pasme 40:20:40 të palosshme, me mbështetëse krahu në qendër
 • Veshje tavani Light Oyster Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 11,4 inç me Pivi Pro1
 • Paketa Smartphone2
 • Remote3
 • Paketa Online me plan interneti4
 • Secure Tracker (abonim 12-mujor)
 • Sistem zanor MeridianTM 400W me 10 bokse/altoparlantë dhe përforcues zëri
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Radio Digital Audio Broadcast (DAB)
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Kamera vëzhgimi 3D
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë dhe Monitorues i pasmë për qarkullimin dhe për përplasjen
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Sensori i zhytjes në ujë
 • Gjashtë airbag-e, përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perde anësore dhe në kraharor
 • Alarm perimetrik
AFTËSIA
 • Sistem me të gjitha rrotat aktive
 • Kuti ingranazhi Twin-speed
 • Amortizator me spirale
 • Terrain Response/Reagimi sipas terrenit
 • Sistem për monitorimin e presionit të gomave (TPMS)

DEFENDER 90 SE

Shihni më larg. Shkoni gjithkund.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P400 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

191 ‡

Akselerimi 0-60 mph (0-100 km/h) sekonda

6,0

I kombinuar l/100km

294 / 400
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Pjesë e sipërme standarde në ngjyrën e strukturës
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 20 inç Stil 5094
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Interier standard
 • Bosht drejtimi i përshtatshëm manualisht
 • Timon jo lëkurë
 • Marsh Resist (tekstil jolëkurë)
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse Ebony Resist
 • Ndenjëse të përparme elektrike ‘memory’ me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 10 inç me Pivi Pro1
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kontroll drejtimi dhe Kufizues shpejtësie
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë dhe Monitorues i pasmë për qarkullimin

DEFENDER 90 S

I fuqishëm. Brenda dhe jashtë.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P400 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

191 ‡

Akselerimi 0-60 mph (0-100 km/h) sekonda

6,0

I kombinuar l/100km

294 / 400
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED 
 • Nivelim manual i fenerëve të përparmë dhe Asistencë e dritave të gjata automatike (AHBA)
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 19 inç Stil 6010
 • Rrotë rezervë 19 inç në madhësi të plotë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçim kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione, gjysmë elektrike
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor 180W me 6 bokse
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë

VAZHDONI TË EKSPLORONI

PERSONALIZIMI

PERSONALIZIMI

Përzgjidhni nga gama e opsioneve dhe aksesorëve
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

I fuqishëm dhe i qëndrueshëm.

Shpejtësia maksimale është 209km/h (130mph) kur përdoren rrota 22 inç.
‡‡E kombinuar me motorin elektrik.
Shpejtësia maksimale është 191km/h (119mph) kur përdoren rrota 20 inç.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

2Vetëm për telefonat inteligjentë të përshtatshëm. Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion. Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e këtij opsioni në vendin tuaj, ju lutemi vizitoni https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ për informacione të mëtejshme. App Store është një markë tregtare e Apple Inc. Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.

3Remote përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover. Aplikacioni Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store. Vetëm për telefonat inteligjentë të përshtatshëm.

4Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

5Suspensioni elektronik me ajër me Adaptive Dynamics është standard në P400e.

6Në varësi të rregulloreve vendore. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin digjital të pasqyrës së pasme ClearSight, ata në çdo kohë mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së zakonshme të pasme. Imazhi nuk është i drejtpërdrejtë. Kontrolloni mjedisin për siguri. Në varësi të rregulloreve vendore.

7Kërkon xham të zbutjes së dritës së diellit në disa tregje. Udhëzimet e navigimit në xhamin e përparmë shfaqen vetëm kur Pivi Pro është i vendosur në automjet.

Modelet Defender V8 kanë një kapacitet ngarkimi në pjesën e sipërme prej 0 kg. Opsionet e aksesorëve të kufizuara, për hollësitë ju lutemi të flisni me Shitësin tuaj vendas të Land Rover.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të vendit të blerjes, modelit të motorit dhe transmisionit.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data), që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja “three fields/tri fushat” është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Gjithë veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm në kushte sigurie të plotë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.