Shërbimi i Pick-up & Delivery

Koha juaj është gjëja me e çmuar. Dhe me programin tonë të shërbimit pick-up and delivery, përkujdesja për automjetin tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->MIRËMBAJTJA MUND TË FILLOJË NË ADRESËN TUAJ

MIRËMBAJTJA MUND TË FILLOJË NË ADRESËN TUAJ

Shijoni kohën tuaj duke qenë të qetë se makina juaj është në duart e ekspertëve tanë.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->RRUGËN E BËJMË NE

RRUGËN E BËJMË NE

Ne do ta marrim automjetin tuaj dhe do t’jua kthejmë në adresën e përcaktuar nga ju. Shërbimi jepet pa pagesë për klientët deri në një distancë prej 30 km nga oficina.