Një ikonë e rikonceptuar për gjeneratën e ardhshme.
Land Rover Defender front right light
“...ofron një nivel të lartë rehatie [...] si një dhomë ndenjeje, në gjendje për të udhëtuar gjithkund.”
VANITY FAIR ITALIA
Range Rover Defender interior

RISI PIONIERE

Krijuar me inovacion, me sistemin tonë më të ri të informacionit dhe argëtimit dhe një shasi me arkitekturë monokoke të lehtë, të krijuar në mënyrë të posaçme. Ky është modeli Defender më i fuqishëm dhe i përparuar.

HIBRID ELEKTRIK

Aftësi të pakompromentuara për çdo mjedis, me karikim të shpejtë DC.

Range Rover Defender Plugged in

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Madhështia vjen në forma, përmasa dhe dizajne të ndryshme të pjesës së trupit

EKSPLORONI MODELIN DEFENDER

PROJEKTUAR ME QËLLIM

PROJEKTUAR ME QËLLIM

Me siluetën e tij lehtësisht të dallueshme dhe proporcione tërheqëse, gjithçka në Defender është projektuar me integritet.
TESTUAR DERI NË EKSTREM

TESTUAR DERI NË EKSTREM

Një zbatim mjeshtëror i qëndrueshmërisë dhe funksionimit, testuar deri në ekstrem. Ky mjet nuk ka thjesht pamje të fuqishme. Ai është i fuqishëm.
AFTËSI E PANDALSHME

AFTËSI E PANDALSHME

Me një aftësi të padiskutueshme për çdo terren, në gjendje për t’u bërë ballë kushteve më sfiduese me besueshmëri absolute.
TEKNOLOGJI REAGUESE

TEKNOLOGJI REAGUESE

Qëndroni lidhur me sistemin intuitiv të informacionit dhe argëtimit1 Pivi Pro, dhe ruani kontrollin me veçori si pasqyra e brendshme ClearSight2.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

2Në varësi të rregulloreve vendore. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin digjital të pasqyrës së pasme ClearSight, ata në çdo kohë mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së zakonshme të pasme.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Gjithë veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm në kushte sigurie të plotë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Sekuenca jashtë rruge në tokë të posaçme me leje të plota.

Drejtimi sfidues jashtë rruge kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Mos e drejtoni asnjëherë automjetin përtej aftësive tuaja.

Kontrolloni gjithmonë itinerarin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të kaloni në terren të ngrirë.

Përditësimet do të kërkojnë lidhje me internetin.