RANGE ROVER
MODELET DHE SPECIFIKACIONET

ZGJIDHNI STILIN E STRUKTURËS SË TRUPIT

Range Rover Standard Wheelbase
Range Rover Long Wheelbase
Range Rover Long Wheelbase Seven Seats

ZGJIDHNI MODELIN

Range Rover SE

Range Rover SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover SV

Range Rover SV

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover SE

Range Rover SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover SV

Range Rover SV

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Përfshihen:
 • Disqe 21" Stil 5112
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
 • Sistem zanor Meridian™
 • Ndenjëse me veshje prej lëkure Windsor, me model me shpime
 • Ndenjëse të përparme elektrike me ngrohje dhe 20 pozicione, me ndenjëse të pasme me ngrohje dhe shtrirje elektrike
 • Derë bagazhi e sipërme dhe e poshtme elektrike
 • Mbyllje dere e butë
 • Asistencë parkimi
 • Karikimi i pajisjes me valë
Veçoritë e Range Rover SE, plus:
 • Disqe 22" Stil 7023
 • Sistem zanor i plotë MeridianTM 3D
 • Ndenjëse prej lëkure gjysmë aniline
 • Ndenjëse të përparme elektrike me ngrohje dhe ajrosje dhe 20 pozicione, me ndenjëse të pasme me ngrohje, ajrosje dhe shtrirje elektrike
 • Derë bagazhi elektrike me gjeste
Veçoritë e Range Rover HSE, plus:
 • Disqe 22" Stil 1073, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
 • Fenerë të përparmë LED digjitalë me vendosjen karakteristike të dritave DRL dhe Projektim Imazhi
 • Çati panoramike rrëshqitëse
 • Sistem zanor karakteristik MeridianTM
 • Ndenjëse të përparme elektrike me masazh dhe me ngrohje e ftohje me 24 pozicione, me ndenjëse të pasme të Klasës Executive
 • Nofulla frenash të zeza
 • Paketë eksterieri Autobiography
 • Bazament bagazhi i larmishëm
 • Kontrolli i klimës me katër zona
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Autobiography
Veçoritë e Range Rover Autobiography, plus:
 • Disqe 22" Stil 7023, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
 • Fenerë të përparmë LED digjitalë me vendosjen karakteristike të dritave DRL dhe Projektim Imazhi
 • Ndenjëse prej lëkure gjysmë aniline për SV
 • Detaje dekori eksterieri për SV
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin SV

ZGJIDHNI MODELIN

Range Rover SE

Range Rover SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover SV

Range Rover SV

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover SE

Range Rover SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Range Rover SV

Range Rover SV

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Përfshihen:
 • Disqe 21" Stil 5112
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
 • Sistem zanor Meridian™
 • Ndenjëse me veshje prej lëkure Windsor, me model me shpime
 • Ndenjëse të përparme elektrike me ngrohje dhe 20 pozicione, me ndenjëse të pasme me ngrohje dhe shtrirje elektrike
 • Derë bagazhi e sipërme dhe e poshtme elektrike
 • Mbyllje dere e butë
 • Asistencë parkimi
 • Karikimi i pajisjes me valë
Veçoritë e Range Rover SE, plus:
 • Disqe 22" Stil 7023
 • Sistem zanor i plotë MeridianTM 3D
 • Ndenjëse prej lëkure gjysmë aniline
 • Ndenjëse të përparme elektrike me ngrohje dhe ajrosje dhe 20 pozicione, me ndenjëse të pasme me ngrohje, ajrosje dhe shtrirje elektrike
 • Derë bagazhi elektrike me gjeste
Veçoritë e Range Rover HSE, plus:
 • Disqe 22" Stil 1073, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
 • Fenerë të përparmë LED digjitalë me vendosjen karakteristike të dritave DRL dhe Projektim Imazhi
 • Çati panoramike rrëshqitëse
 • Sistem zanor karakteristik MeridianTM
 • Ndenjëse të përparme elektrike me masazh dhe me ngrohje e ftohje me 24 pozicione, me ndenjëse të pasme të Klasës Executive
 • Nofulla frenash të zeza
 • Paketë eksterieri Autobiography
 • Bazament bagazhi i larmishëm
 • Kontrolli i klimës me katër zona
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Autobiography
Veçoritë e Range Rover Autobiography, plus:
 • Disqe 22" Stil 7023, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
 • Fenerë të përparmë LED digjitalë me vendosjen karakteristike të dritave DRL dhe Projektim Imazhi
 • Ndenjëse prej lëkure gjysmë aniline për SV
 • Detaje dekori eksterieri për SV
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin SV

ZGJIDHNI MODELIN

Range Rover SE

Range Rover SE

 • Petrol
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Petrol/Diesel
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Petrol/Diesel
Range Rover SE

Range Rover SE

 • Petrol
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Petrol/Diesel
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Petrol/Diesel
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Përfshihen:
 • Disqe 21" Stil 5112
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
 • Sistem zanor Meridian™
 • Ndenjëse me veshje prej lëkure Windsor, me model me shpime
 • Ndenjëse të përparme elektrike me ngrohje dhe 20 pozicione, me ndenjëse të pasme me ngrohje dhe shtrirje elektrike
 • Derë bagazhi e sipërme dhe e poshtme elektrike
 • Mbyllje dere e butë
 • Asistencë parkimi
 • Karikimi i pajisjes me valë
Veçoritë e Range Rover SE, plus:
 • Disqe 22" Stil 7023
 • Sistem zanor i plotë MeridianTM 3D
 • Ndenjëse prej lëkure gjysmë aniline
 • Ndenjëse të përparme elektrike me ngrohje dhe ajrosje dhe 20 pozicione, me ndenjëse të pasme me ngrohje, ajrosje dhe shtrirje elektrike
 • Derë bagazhi elektrike me gjeste
Veçoritë e Range Rover HSE, plus:
 • Disqe 22" Stil 1073, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
 • Fenerë të përparmë LED digjitalë me vendosjen karakteristike të dritave DRL dhe Projektim Imazhi
 • Çati panoramike rrëshqitëse
 • Sistem zanor karakteristik MeridianTM
 • Ndenjëse të përparme elektrike me masazh dhe me ngrohje e ftohje me 24 pozicione, me ndenjëse të pasme të Klasës Executive
 • Nofulla frenash të zeza
 • Paketë eksterieri Autobiography
 • Bazament bagazhi i larmishëm
 • Kontrolli i klimës me katër zona
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Autobiography

Shihni shifrat mbi WLTP-në.

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.


1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.


2Gama elektrike e të dhënave reale (deri në) 96 km.


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.


Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.


Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data) që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.