RANGE ROVER SV I RI

RANGE ROVER SV I RI

NJË INTERPRETIM I HOLLË I LUKSIT DHE PERSONALIZIMIT TË ROVER RANGE
RANGE ROVER SV I RI

RANGE ROVER SV I RI

NJË INTERPRETIM I HOLLË I LUKSIT DHE PERSONALIZIMIT TË ROVER RANGE
Range Rover SV ofron zgjedhje më të madhe, mjeshtëri e rritur dhe përmirësime të prekshme për ata që kërkojnë dallimin e vërtetë. Është luks që mund të preket dhe të shihet.
Range Rover SV ofron zgjedhje më të madhe, mjeshtëri e rritur dhe përmirësime të prekshme për ata që kërkojnë dallimin e vërtetë. Është luks që mund të preket dhe të shihet.

RANGE ROVER SV I RI

Finesë. Luks. Eksklusiv. Range Rover më i mirë i krijuar ndonjëherë.

RANGE ROVER SV I RI

Finesë. Luks. Eksklusiv. Range Rover më i mirë i krijuar ndonjëherë.

RANGE ROVER SV I RI
RANGE ROVER SV I RI
RANGE ROVER SV I RI
RANGE ROVER SV I RI

LUKSI RANGE ROVER

Admironi karrocerinë e bukur me grilën e përparme ekskluzive dhe parakolpin, si dhe tekstin Range Rover me dy nuanca. Uluni në sediljet prej lëkure gjysmë aniline. Prekni komadant luksoze të qeramikës me shkëlqim të bardhë. Ka një ndjesi rasti në çdo udhëtim.

PERSONALIZIMI CV

Krijimi i Range Rover SV është një përvojë personale. Materialet unike për SV përfshijnë finiturën e qeramikës të bardhë me shkëlqim me model mozaiku të stampuar ose rimeso kontrasti druri wenge të errët me shtresa metalike mozaik.

LIDHUR PA NDËRPRERJE.

Intuitiv dhe i lidhur lehtësisht me telefonin tuaj të zgjuar, Pivi Pro është po aq vlerë për pasagjerët sa për drejtuesin. Dy ekrane me prekje 13,1”, ekskluzive për SV, u japin pasagjerëve të gjithë informacionin dhe argëtimin që do të kenë nevojë.

LUKSI RANGE ROVER

Admironi karrocerinë e bukur me grilën e përparme ekskluzive dhe parakolpin, si dhe tekstin Range Rover me dy nuanca. Uluni në sediljet prej lëkure gjysmë aniline. Prekni komadant luksoze të qeramikës me shkëlqim të bardhë. Ka një ndjesi rasti në çdo udhëtim.

PERSONALIZIMI CV

Krijimi i Range Rover SV është një përvojë personale. Materialet unike për SV përfshijnë finiturën e qeramikës të bardhë me shkëlqim me model mozaiku të stampuar ose rimeso kontrasti druri wenge të errët me shtresa metalike mozaik.

LIDHUR PA NDËRPRERJE.

Intuitiv dhe i lidhur lehtësisht me telefonin tuaj të zgjuar, Pivi Pro është po aq vlerë për pasagjerët sa për drejtuesin. Dy ekrane me prekje 13,1”, ekskluzive për SV, u japin pasagjerëve të gjithë informacionin dhe argëtimin që do të kenë nevojë.

SUITA SV SIGNATURE

Opsioni SV Signature Suite me katër ndenjëse siguron përvojën përfundimtare të pasagjerëve në modelet me bosht qendror të gjatë, duke kombinuar komoditetin pa mundim dhe komoditetin e lartë.

SUITA SV SIGNATURE

Opsioni SV Signature Suite me katër ndenjëse siguron përvojën përfundimtare të pasagjerëve në modelet me bosht qendror të gjatë, duke kombinuar komoditetin pa mundim dhe komoditetin e lartë.

RANGE ROVER SV
RANGE ROVER SV

HARMONIA ËSHTË KRIJUAR

E zbukuruar me lëkurë Windsor ose UltrafabricTM* pa lëkurë, paneli i pasmë me gjatësi të plotë ka një sipërfaqe me rimeso dhe ndriçim të integruar të ambientit. Kontrolluesi i ekranit me prekje të sediljes së pasme u mundëson udhëtarëve në rreshtin e dytë të kontrollojnë komoditetin dhe argëtimin.

KOMODITETI ËSHTË TEPËR I RËNDËSISHËM

SV Signature Suite sjell komoditetin e Range Rover edhe më shumë në fokus. Mbajtësit e gotave dhe dera e frigoriferit me ndriçim hapen elektrikisht dhe operohen në mënyrë të përshtatshme nga kontrolluesi i ekranit me prekje të sediljes së pasme. Enët prej qelqi kristal Dartington të dizajnuara nga SV sjellin finesë të shtuar.

HAPËSIRA ËSHTË E GJITHANSHME

Me mbështetje të krahut dhe ndriçim ekskluziv të karakteristikave, tavolina me hapje elektrike operohet nga kontrolluesi i ekranit me prekje të sediljes së pasme. Nën të, do të zbuloni se hapësira është përdorur me zgjuarsi me zona të integruara dhe të sigurta të vendosjes në panelin qendror.

HARMONIA ËSHTË KRIJUAR

E zbukuruar me lëkurë Windsor ose UltrafabricTM* pa lëkurë, paneli i pasmë me gjatësi të plotë ka një sipërfaqe me rimeso dhe ndriçim të integruar të ambientit. Kontrolluesi i ekranit me prekje të sediljes së pasme u mundëson udhëtarëve në rreshtin e dytë të kontrollojnë komoditetin dhe argëtimin.

KOMODITETI ËSHTË TEPËR I RËNDËSISHËM

SV Signature Suite sjell komoditetin e Range Rover edhe më shumë në fokus. Mbajtësit e gotave dhe dera e frigoriferit me ndriçim hapen elektrikisht dhe operohen në mënyrë të përshtatshme nga kontrolluesi i ekranit me prekje të sediljes së pasme. Enët prej qelqi kristal Dartington të dizajnuara nga SV sjellin finesë të shtuar.

HAPËSIRA ËSHTË E GJITHANSHME

Me mbështetje të krahut dhe ndriçim ekskluziv të karakteristikave, tavolina me hapje elektrike operohet nga kontrolluesi i ekranit me prekje të sediljes së pasme. Nën të, do të zbuloni se hapësira është përdorur me zgjuarsi me zona të integruara dhe të sigurta të vendosjes në panelin qendror.

TEMA SV INTREPID

Dinamik. Me karakter të fshehtë.

TEMA SV INTREPID

Dinamik. Me karakter të fshehtë.

TEMA SV INTREPID
TEMA SV INTREPID
TEMA SV INTREPID
TEMA SV INTREPID

THEKSIMET DHE DETAJET

Detajet e brendshme të kësaj teme përfshijnë rimeso ekskluzive2, finitura dhe komanda qeramike me ngjyrë të zezë saten. Pllaka metalike Anthracite dhe theksime karrocerie Atlas Graphite e bëjnë temën edhe më mbresëlënëse.

PERSONALIZUAR MË TEJ

Fokusi dinamik i temës SV Intrepid mund të theksohet më tej me çatinë e kontrastit të zi, diskofrenat e kuqe dhe rrotat e zeza prej 23” stili 1077 me ngjyrë të zezë saten me pjesë të zeza me shkëlqim Narvik dhe finitura llak të errët.

PA LËKURË

Tekstili i qëndrueshëm UltrafabricsTM pa lëkurë është i disponueshëm në temën SV Intrepid. Materiali i butë, i zhdërvjellët dhe i fortë ka një finiturë unike drejtkëndore me vrima.

THEKSIMET DHE DETAJET

Detajet e brendshme të kësaj teme përfshijnë rimeso ekskluzive2, finitura dhe komanda qeramike me ngjyrë të zezë saten. Pllaka metalike Anthracite dhe theksime karrocerie Atlas Graphite e bëjnë temën edhe më mbresëlënëse.

PERSONALIZUAR MË TEJ

Fokusi dinamik i temës SV Intrepid mund të theksohet më tej me çatinë e kontrastit të zi, diskofrenat e kuqe dhe rrotat e zeza prej 23” stili 1077 me ngjyrë të zezë saten me pjesë të zeza me shkëlqim Narvik dhe finitura llak të errët.

PA LËKURË

Tekstili i qëndrueshëm UltrafabricsTM pa lëkurë është i disponueshëm në temën SV Intrepid. Materiali i butë, i zhdërvjellët dhe i fortë ka një finiturë unike drejtkëndore me vrima.

TEMA SV SERENITY

Luks i pastër me theksime delikate për të theksuar ekskluzivitetin.

TEMA SV SERENITY

Luks i pastër me theksime delikate për të theksuar ekskluzivitetin.

TEMA SV INTREPID
TEMA SV INTREPID
TEMA SV INTREPID
TEMA SV INTREPID

THEKSIMET DHE DETAJET

Çdo milimetër i temës SV Serenity është e fokusuar në luks. Detajet e karrocerisë shkëlqejnë në bronz Korinthian dhe ngjyrat ekskluzive të karrocerisë me dy ngjyra theksojnë kredencialet mbresëlënëse të automjetit.

PERSONALIZUAR MË TEJ

Tema e karrocerisë SV Serenity mund të bëhet edhe më e veçantë me një çati kontrasti ngjyrë bronzi Korinthian dhe rrota opsionale 23” stili 1077 gri të errëta me pjesë sateni ngjyrë bronzi Korinthian.

ZBUKURIME MOZAIKE

Një gamë e rimesove të reja me shkëlqim dhe finiturave me zbukurime dhe shtresa metalike në një model mozaiku tregojnë vëmendje të përpiktë ndaj detajeve. Qëndisja mozaik në sedilje plotëson tapicerinë.

THEKSIMET DHE DETAJET

Çdo milimetër i temës SV Serenity është e fokusuar në luks. Detajet e karrocerisë shkëlqejnë në bronz Korinthian dhe ngjyrat ekskluzive të karrocerisë me dy ngjyra theksojnë kredencialet mbresëlënëse të automjetit.

PERSONALIZUAR MË TEJ

Tema e karrocerisë SV Serenity mund të bëhet edhe më e veçantë me një çati kontrasti ngjyrë bronzi Korinthian dhe rrota opsionale 23” stili 1077 gri të errëta me pjesë sateni ngjyrë bronzi Korinthian.

ZBUKURIME MOZAIKE

Një gamë e rimesove të reja me shkëlqim dhe finiturave me zbukurime dhe shtresa metalike në një model mozaiku tregojnë vëmendje të përpiktë ndaj detajeve. Qëndisja mozaik në sedilje plotëson tapicerinë.

MOTORËT E RANGE ROVER SV TË RI

MOTORËT E RANGE ROVER SV TË RI

HIBRID ELEKTRIK (PHEV)

HIBRID ELEKTRIK (PHEV)

Range Rover SV është në dispozicion me një motor të ri hibrid elektrik me gamë të zgjeruar**. Motori me benzinë 3.0-litër 6 cilindra Ingenium me motor 105kW jep një fuqi të kombinuar prej 510PS.
HIBRID ELEKTRIK (PHEV)

HIBRID ELEKTRIK (PHEV)

Range Rover SV është në dispozicion me një motor të ri hibrid elektrik me gamë të zgjeruar**. Motori me benzinë 3.0-litër 6 cilindra Ingenium me motor 105kW jep një fuqi të kombinuar prej 510PS.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

VAZHDONI EKSPLORIMIN

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

Makina unike Land Rover.
RANGE ROVER I RI

RANGE ROVER I RI

Shikoni gamën e plotë të modeleve Range Rover.
OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

Makina unike Land Rover.
RANGE ROVER I RI

RANGE ROVER I RI

Shikoni gamën e plotë të modeleve Range Rover.

*Në varësi të zgjedhjes së ngjyrës.
*
*Në dispozicion nga janari 2022.

*Në varësi të zgjedhjes së ngjyrës.
*
*Në dispozicion nga janari 2022.