RANGE ROVER I RI

THEKSIMET

RANGE ROVER I RI THEKSIMET
RANGE ROVER I RI

THEKSIMET

RANGE ROVER I RI THEKSIMET

RAFINIMI DHE LUKSI

Kombinimi i luksit bashkëkohor të Range Rover me përsosjen e pakrahasueshme. Çdo udhëtim është një rast.

RAFINIMI DHE LUKSI

Kombinimi i luksit bashkëkohor të Range Rover me përsosjen e pakrahasueshme. Çdo udhëtim është një rast.

RAFINIMI DHE LUKSI
RAFINIMI DHE LUKSI

UDHËTIM I RAFINUAR

Nga Dyert e Asistuara me Fuqi* deri te ndenjëset e masazhit me gurë të nxehtë - çdo aspekt i Range Rover ofron një përvojë udhëtimi luksoze.

REHATI EKZEKUTIVE

Ndenjëset e pasme të klasës ekzekutive sigurojnë rehati me katër ndenjëse dhe shkathtësi me pesë ndenjëse, me kontrolluesin e ekranit me prekje të ndenjëseve të pasme dhe paketën opsionale Comfort Plus.

HAPËSIRË PËR TË GJITHË

Boshti qendror i gjatë me shtatë vende ofron një përvojë të pakrahasueshme udhëtimi për shtatë të rritur duke përfshirë ndenjëset prej lëkure të ndezur me Semi-Aniline, portat USB‑ C dhe ndriçimin.

HAPËSIRË SHTESË PËR RELAKS

Përmirësoni derën e bagazhit të markës tregtare Range Rover me Suitën e Eventit të Bagazhit, që përmban jastëkë lëkure, altoparlantë të bagazhit dhe ndriçim.

UDHËTIM I RAFINUAR

Nga Dyert e Asistuara me Fuqi* deri te ndenjëset e masazhit me gurë të nxehtë - çdo aspekt i Range Rover ofron një përvojë udhëtimi luksoze.

REHATI EKZEKUTIVE

Ndenjëset e pasme të klasës ekzekutive sigurojnë rehati me katër ndenjëse dhe shkathtësi me pesë ndenjëse, me kontrolluesin e ekranit me prekje të ndenjëseve të pasme dhe paketën opsionale Comfort Plus.

HAPËSIRË PËR TË GJITHË

Boshti qendror i gjatë me shtatë vende ofron një përvojë të pakrahasueshme udhëtimi për shtatë të rritur duke përfshirë ndenjëset prej lëkure të ndezur me Semi-Aniline, portat USB‑ C dhe ndriçimin.

HAPËSIRË SHTESË PËR RELAKS

Përmirësoni derën e bagazhit të markës tregtare Range Rover me Suitën e Eventit të Bagazhit, që përmban jastëkë lëkure, altoparlantë të bagazhit dhe ndriçim.
ANULIMI AKTIV I ZHURMËS

ANULIMI AKTIV I ZHURMËS

Anulimi Aktiv i Zhurmës i gjeneratës pasardhëse luhet përmes altoparlantëve të parë në botë te mbështetëset e kokës, të cilët krijojnë zona mjaft të kombinuara me xham të petëzuar akustik për një strehë paqësore nga bota e jashtme.
PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS PRO

PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS PRO

Filtrimi opsional PM2,5 dhe teknologjia nanoeTM X zvogëlon ndjeshëm aromat, bakteret dhe alergenet, përfshirë virusin SARS-COV-2, ndërsa Menaxhimi i CO 2 rrit mirëqenien dhe vigjilencën duke monitoruar nivelet brenda.
KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

Me kontrolle të veçanta për drejtuesin, pasagjerin para dhe në secilën anë të rreshtit të dytë, Kontrolli i Klimës me Katër Zona ju lejon të caktoni temperaturën dhe intensitetin e rrjedhës së ajrit sipas preferencave tuaja personale.
ANULIMI AKTIV I ZHURMËS

ANULIMI AKTIV I ZHURMËS

Anulimi Aktiv i Zhurmës i gjeneratës pasardhëse luhet përmes altoparlantëve të parë në botë te mbështetëset e kokës, të cilët krijojnë zona mjaft të kombinuara me xham të petëzuar akustik për një strehë paqësore nga bota e jashtme.
PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS PRO

PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS PRO

Filtrimi opsional PM2,5 dhe teknologjia nanoeTM X zvogëlon ndjeshëm aromat, bakteret dhe alergenet, përfshirë virusin SARS-COV-2, ndërsa Menaxhimi i CO 2 rrit mirëqenien dhe vigjilencën duke monitoruar nivelet brenda.
KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

Me kontrolle të veçanta për drejtuesin, pasagjerin para dhe në secilën anë të rreshtit të dytë, Kontrolli i Klimës me Katër Zona ju lejon të caktoni temperaturën dhe intensitetin e rrjedhës së ajrit sipas preferencave tuaja personale.

TEKNOLOGJI INTUITIVE

Lidhje dhe komoditet i integruar pa probleme në çdo hap.

TEKNOLOGJI INTUITIVE

Lidhje dhe komoditet i integruar pa probleme në çdo hap.

PIVI PRO
EKRAN ME PREKJE 13,1”
EKRANET E DREJTUESIT
ZBAVITJA NË NDENJËSET E PASME
PIVI PRO
EKRAN ME PREKJE 13,1”
EKRANET E DREJTUESIT
ZBAVITJA NË NDENJËSET E PASME

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

Ky funksion opsional 6 siguron një pamje të papenguar të rrugës prapa jush. Një kamera e vendosur në antenë furnizon pamje direkte në pasqyrën qendrore, duke siguruar shikueshmëri të vazhdueshme pavarësisht pasagjerëve në vendet e pasme ose objekteve të mëdha në hapësirën e bagazhit.

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

Ky funksion opsional 6 siguron një pamje të papenguar të rrugës prapa jush. Një kamera e vendosur në antenë furnizon pamje direkte në pasqyrën qendrore, duke siguruar shikueshmëri të vazhdueshme pavarësisht pasagjerëve në vendet e pasme ose objekteve të mëdha në hapësirën e bagazhit.

PERFORMANCË E LARTË

Range Rover ka motorët tanë më të avancuar deri tani, duke siguruar nivele të reja të performancës, efikasitetit dhe përsosjes.

PERFORMANCË E LARTË

Range Rover ka motorët tanë më të avancuar deri tani, duke siguruar nivele të reja të performancës, efikasitetit dhe përsosjes.

HIBRID ELEKTRIK (PHEV)

Range Rover SV është në dispozicion me një hibrid elektrik me gamë të zgjeruar**. Motori me benzinë 3,0 litra me 6 cilindra Ingenium me motor 105kW jep një fuqi të kombinuar prej 510PS. Ju mund të eksploroni përfitimet që ofrojnë motorët hibridë, si dhe çdo pyetje që mund të keni, në Going Electric me Land Rover.

HIBRID ELEKTRIK (PHEV)

Range Rover SV është në dispozicion me një hibrid elektrik me gamë të zgjeruar**. Motori me benzinë 3,0 litra me 6 cilindra Ingenium me motor 105kW jep një fuqi të kombinuar prej 510PS. Ju mund të eksploroni përfitimet që ofrojnë motorët hibridë, si dhe çdo pyetje që mund të keni, në Going Electric me Land Rover.

SPECIFIKIMET E HIBRIDIT ELEKTRIK[1]

SPECIFIKIMET E HIBRIDIT ELEKTRIK[1]

GAMA ELEKTRIKE (DERI NË)

113 KM


WLTP. Gama e pritshme e botës reale deri në 80 km.

EMETIMET CO2

< 18 G/KM


Shijoni zero emetime kur jeni në Modalitetin Elektrik. 

KOHA E KARIKIMIT (NGA)

5 HOURS


Deri në 100% duke përdorur një karikues AC 7kW në shtëpi.

KOHA E KARIKIMIT PUBLIK (NGA)

< 60 MINS


Karikoni deri në 80 përqind në < 60 minuta me karikim të shpejtë 50kW DC.

GAMA ELEKTRIKE (DERI NË)

113 KM


WLTP. Gama e pritshme e botës reale deri në 80 km.

EMETIMET CO2

< 18 G/KM


Shijoni zero emetime kur jeni në Modalitetin Elektrik. 

KOHA E KARIKIMIT (NGA)

5 HOURS


Deri në 100% duke përdorur një karikues AC 7kW në shtëpi.

KOHA E KARIKIMIT PUBLIK (NGA)

< 60 MINS


Karikoni deri në 80 përqind në < 60 minuta me karikim të shpejtë 50kW DC.
DINAMIKA PËRSHTATËSE

DINAMIKA PËRSHTATËSE

Dinamika Përshtatëse siguron një udhëtim të qetë dhe kontroll optimal duke monitoruar lëvizjet e trupit dhe drejtimit deri në 500 herë në sekondë. Reagon ndaj komandave të drejtuesit dhe sipas terrenit duke ofruar parametra vazhdimisht të ndryshueshëm të amortizimit.
DIFERENCIAL ELEKTRONIK AKTIV BLLOKUES I PASMË

DIFERENCIAL ELEKTRONIK AKTIV BLLOKUES I PASMË

Diferenciali elektronik aktiv i bllokimit të pasmë ofron përfitimin shtesë të më shumë tërheqjes në kthesa dhe më shumë kontroll jashtë rrugës së shtruar duke kontrolluar rrëshqitjen midis rrotave në boshtin e pasmë.
VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI

VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI

Vektorizimi i Momentit nga Frenimi siguron marrjen e kthesave në mënyrë të kontrolluar, si dhe manovrim të mirë në kthesat më të ngushta. Sistemi i diferencialit elektronik dhe frenimit të automjetit balancon shpërndarjen e momentit të motorit ndërmjet katër rrotave gjatë marrjes së kthesave.
SUSPENSION ELEKTRONIK ME AJËR ME REAGIMIN DINAMIK PRO

SUSPENSION ELEKTRONIK ME AJËR ME REAGIMIN DINAMIK PRO

Suspensioni Elektronik me Ajër ndihmon Range Rover në marrjen e kthesave, duke siguruar komoditet të qetë. Reagimi Dinamik Pro përmirëson manovrimin përmes kontrollit elektronik të rrotullimit aktiv (eARC), duke optimizuar performancën në rrugë.
DINAMIKA PËRSHTATËSE

DINAMIKA PËRSHTATËSE

Dinamika Përshtatëse siguron një udhëtim të qetë dhe kontroll optimal duke monitoruar lëvizjet e trupit dhe drejtimit deri në 500 herë në sekondë. Reagon ndaj komandave të drejtuesit dhe sipas terrenit duke ofruar parametra vazhdimisht të ndryshueshëm të amortizimit.
DIFERENCIAL ELEKTRONIK AKTIV BLLOKUES I PASMË

DIFERENCIAL ELEKTRONIK AKTIV BLLOKUES I PASMË

Diferenciali elektronik aktiv i bllokimit të pasmë ofron përfitimin shtesë të më shumë tërheqjes në kthesa dhe më shumë kontroll jashtë rrugës së shtruar duke kontrolluar rrëshqitjen midis rrotave në boshtin e pasmë.
VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI

VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI

Vektorizimi i Momentit nga Frenimi siguron marrjen e kthesave në mënyrë të kontrolluar, si dhe manovrim të mirë në kthesat më të ngushta. Sistemi i diferencialit elektronik dhe frenimit të automjetit balancon shpërndarjen e momentit të motorit ndërmjet katër rrotave gjatë marrjes së kthesave.
SUSPENSION ELEKTRONIK ME AJËR ME REAGIMIN DINAMIK PRO

SUSPENSION ELEKTRONIK ME AJËR ME REAGIMIN DINAMIK PRO

Suspensioni Elektronik me Ajër ndihmon Range Rover në marrjen e kthesave, duke siguruar komoditet të qetë. Reagimi Dinamik Pro përmirëson manovrimin përmes kontrollit elektronik të rrotullimit aktiv (eARC), duke optimizuar performancën në rrugë.

AFTËSI TË JASHTËZAKONSHME

Range Rover ofron rehati të qetë, një udhëtim të vetëpërmbajtur dhe besim në rrugë të shtruar dhe të pashtruar.

AFTËSI TË JASHTËZAKONSHME

Range Rover ofron rehati të qetë, një udhëtim të vetëpërmbajtur dhe besim në rrugë të shtruar dhe të pashtruar.

MANOVRIM ME TË GJITHA RROTAT

E re në Land Rover, Manovrimi Me Të Gjitha Rrotat është i pajisur si standard dhe mundëson lëvizje edhe më të rafinuar dhe qëndrueshmëri në shpejtësi të lartë dhe shkathtësi të shtuar në shpejtësi të ulët. Ky është Range Rover më i manovrueshëm deri tani.

MANOVRIM ME TË GJITHA RROTAT

E re në Land Rover, Manovrimi Me Të Gjitha Rrotat është i pajisur si standard dhe mundëson lëvizje edhe më të rafinuar dhe qëndrueshmëri në shpejtësi të lartë dhe shkathtësi të shtuar në shpejtësi të ulët. Ky është Range Rover më i manovrueshëm deri tani.

RIMORKIM

Një peshë maksimale tërheqëse prej 3500 kg do të thotë që Range Rover mund të përballojë me lehtësi detyrat më të vështira. Me Çengelin e Rimorkimit me Hapje Elektrike, Asistencën e Avancuar të Rimorkios, Asistencën ndaj Goditjeve dhe Kontroll Përshpejtimi Gradient, automjeti ilustron përsosjen dhe aftësinë e rimorkimit.

TERREN ZHYTËS

Range Rover mund të lëvizë në terrene zhytëse deri në 900mm thellësi8. Kamera Rrethuese 3D me Ndjesimin e Terrenit Zhytës përdor sensorët në pasqyrat e dyerve për t'ju informuar kur nivelet e ujit janë afër thellësisë maksimale të automjetit. Sistemi i kontrollit siguron informacion në kohë reale për një vetëdije më të madhe në dukshmëri të ulët.

RIMORKIM

Një peshë maksimale tërheqëse prej 3500 kg do të thotë që Range Rover mund të përballojë me lehtësi detyrat më të vështira. Me Çengelin e Rimorkimit me Hapje Elektrike, Asistencën e Avancuar të Rimorkios, Asistencën ndaj Goditjeve dhe Kontroll Përshpejtimi Gradient, automjeti ilustron përsosjen dhe aftësinë e rimorkimit.

TERREN ZHYTËS

Range Rover mund të lëvizë në terrene zhytëse deri në 900mm thellësi8. Kamera Rrethuese 3D me Ndjesimin e Terrenit Zhytës përdor sensorët në pasqyrat e dyerve për t'ju informuar kur nivelet e ujit janë afër thellësisë maksimale të automjetit. Sistemi i kontrollit siguron informacion në kohë reale për një vetëdije më të madhe në dukshmëri të ulët.

ZGJIDHNI RANGE ROVER TUAJ

Përshtasni Range Rover sipas preferencave tuaja përmes një zgjedhje të modeleve, motorëve dhe paketave të specifikimeve.

ZGJIDHNI RANGE ROVER TUAJ

Përshtasni Range Rover sipas preferencave tuaja përmes një zgjedhje të modeleve, motorëve dhe paketave të specifikimeve.

Ngjyrë floriri perëndimi (Saten) | Modeli i Parë | Bosht qendror standard me pesë ndenjëse

E PERSONALIZUAR OSE GATI PËR POROSI

Zgjidhni modelin, motorin dhe paketën e specifikimeve para se të personalizoni automjetin tuaj përmes zgjedhjes së bojrave, rrotave dhe opsioneve të brendshme. Përndryshe, Land Rover Design ka kuruar katër automjete, përfshirë Modelin e Parë në ngjyrë floriri perëndimi, me opsionet më të mira që Range Rover ka për të ofruar.
Ngjyrë floriri perëndimi (Saten) | Modeli i Parë | Bosht qendror standard me pesë ndenjëse

E PERSONALIZUAR OSE GATI PËR POROSI

Zgjidhni modelin, motorin dhe paketën e specifikimeve para se të personalizoni automjetin tuaj përmes zgjedhjes së bojrave, rrotave dhe opsioneve të brendshme. Përndryshe, Land Rover Design ka kuruar katër automjete, përfshirë Modelin e Parë në ngjyrë floriri perëndimi, me opsionet më të mira që Range Rover ka për të ofruar.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

VAZHDONI EKSPLORIMIN

MODELET RANGE ROVER

MODELET RANGE ROVER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Finesë. Luks. Eksklusiv.
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Range Rover tuaj.
MODELET RANGE ROVER

MODELET RANGE ROVER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Finesë. Luks. Eksklusiv.
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Range Rover tuaj.

Dyert e ndihmuara me fuqi janë të disponueshme nga fillimi i vitit 2022 në boshtin qendror të gjatë të rrotave dhe mesin e vitit 2022 në boshtin qendror standard.*Në dispozicion nga janari 2022.

[1]Shifrat e paraqitura janë vlerësimet e prodhuesit dhe do të zëvendësohen me shifrat zyrtare të testit të BE-së menjëherë pasi ato të jenë në dispozicion. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat CO2, ekonomia e karburantit mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat dhe aksesorët e pajisur. Shifrat e marra me bateri të ngarkuar plotësisht.
1Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay ®. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay® varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.
2Makina juaj është e përgatitur për Android AutoTM. Shërbimet e ofruara nga Android AutoTM varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ për më shumë informacion.
3Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
4Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
5Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit. Për detaje të Politikës së Përdorimit të Drejtë të lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni kushteve të InControl Pivi Pro në landrover.com/pivi-pro-terms. Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD rrit ndjeshëm përdorimin e të dhënave.
6I nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokal ose varifokal nuk mund të rregullojnë lehtësisht përqendrimin në imazhin dixhital të pamjes së pasme të ClearSight, ato mund të kthehen në mënyrën e pasqyrimit të pasëm në çdo kohë.
7Imazhi nuk është drejtpërdrejt. Kontrolloni rrethinat për siguri.
8Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara se të hyni në rrugë ujore.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet Internet.

Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e automjeteve duhet të sigurojnë se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e - palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të tij. Disa funksione të Alexa varen nga teknologjia e shtëpisë së zgjuar. Përdorimi i Amazon Alexa kërkon një llogari Amazon.
Apple CarPlay® është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.Android AutoTM është një markë tregtare e Google LLC.App Store është një markë tregtare e Apple Inc.
Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.MeridianTM është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. TrifieldTM dhe pajisja “tri fusha” është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Dyert e ndihmuara me fuqi janë të disponueshme nga fillimi i vitit 2022 në boshtin qendror të gjatë të rrotave dhe mesin e vitit 2022 në boshtin qendror standard.*Në dispozicion nga janari 2022.

[1]Shifrat e paraqitura janë vlerësimet e prodhuesit dhe do të zëvendësohen me shifrat zyrtare të testit të BE-së menjëherë pasi ato të jenë në dispozicion. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat CO2, ekonomia e karburantit mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat dhe aksesorët e pajisur. Shifrat e marra me bateri të ngarkuar plotësisht.
1Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay ®. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay® varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.
2Makina juaj është e përgatitur për Android AutoTM. Shërbimet e ofruara nga Android AutoTM varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ për më shumë informacion.
3Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
4Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
5Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit. Për detaje të Politikës së Përdorimit të Drejtë të lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni kushteve të InControl Pivi Pro në landrover.com/pivi-pro-terms. Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD rrit ndjeshëm përdorimin e të dhënave.
6I nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokal ose varifokal nuk mund të rregullojnë lehtësisht përqendrimin në imazhin dixhital të pamjes së pasme të ClearSight, ato mund të kthehen në mënyrën e pasqyrimit të pasëm në çdo kohë.
7Imazhi nuk është drejtpërdrejt. Kontrolloni rrethinat për siguri.
8Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara se të hyni në rrugë ujore.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet Internet.

Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e automjeteve duhet të sigurojnë se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e - palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të tij. Disa funksione të Alexa varen nga teknologjia e shtëpisë së zgjuar. Përdorimi i Amazon Alexa kërkon një llogari Amazon.
Apple CarPlay® është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.Android AutoTM është një markë tregtare e Google LLC.App Store është një markë tregtare e Apple Inc.
Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.MeridianTM është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. TrifieldTM dhe pajisja “tri fusha” është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.