DISCOVERY SPORT

SPECIFIKAT
DISCOVERY SPORT
DISCOVERY SPORT DYNAMIC
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
Shpejtësia maksimale km/h 209 / 209
Akselerimi (sekonda) 0-100 km/h 8,6 / 8,9
SHPENZIMI EKONOMIK I KARBURANTIT
GRUPI I FUQISË
PESHAT
RIMORKIMI
NGARKESA E PJESËS SË SIPËRME
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E KËMBËVE
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
LARTËSIA NGA TOKA - STANDARDE
LARTËSIA NGA TOKA - JASHTË RRUGE
THELLËSIA E ZHYTJES NË UJË
RREZJA E KTHIMIT

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DISCOVERY SPORT

MODELET DISCOVERY SPORT

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

Eksploroni modalitetin elektrik.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

Nëse automjetit i vendosen disqe 18”, shpejtësia maksimale do të jetë 221km/h.

Nëse automjetit i vendosen disqe 18”, shpejtësia maksimale do të jetë 221km/h. Nëse automjetit i vendosen disqe 21”, shpejtësia maksimale do të jetë 231km/h.

‡‡E kombinuar me motor elektrik.

Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Përfshin lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Ngarkesa mbajtëse e pjesës së sipërme të kabinës reduktohet në 60kg kur vendosen Gomat verore.

I thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

±Shifrat janë përftuar me ndenjëset plotësisht përpara dhe jo të shtrira.

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën.