EKSPLORONI DISCOVERY

For all families and occasions.

Ultimate versality
REHATI E PADISKUTUESHME 

REHATI E PADISKUTUESHME 

Eksploroni ngado dhe me këdo. Me 7 ndenjëse në përmasë të plotë, të gjithë mund të udhëtojnë në rehati.
HAPËSIRË RUAJTJEJE E PAKONKURRUESHME 

HAPËSIRË RUAJTJEJE E PAKONKURRUESHME 

Ngarkoni sendet tuaja dhe lëvizni me gamën e gjerë të zgjidhjeve të ruajtjes inteligjente në të gjithë automjetin.
MBROJTJE E PAKRAHASUESHME

MBROJTJE E PAKRAHASUESHME

Aventurë e garantuar falë pesë pikave ISOFIX të mjetit Discovery, tetë airbag-et dhe vlerësimin me pesë yje nga Euro NCAP.

DISCOVERY I PANGATËRRUESHËM

Discovery L462 24MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
NISNI AVENTURËN

NISNI AVENTURËN


Pasi të mbërrini në destinacionin tuaj, Pedanet anësore të lëvizshme lehtësojnë hyrjen dhe daljen nga automjeti, si dhe aksesimin e skarës në pjesën e sipërme.
Distinctly Discovery
Distinctly Discovery

KARIKIMI

Wireless charging1 is available in the front seats, as well as a USB-C ports in every row.
Rezervo një test drive
RIMORKIMI

RIMORKIMI

Kapaciteti i jashtëzakonshëm i rimorkimit deri në 3.500kg në modelet Discovery kombinohet me një gamë elementesh ndihmuese për rimorkimin, si Ndihma e avancuar për rimorkim, që ju mundëson rimorkimin e sigurt të gjithçkaje, nga rimorkiot e kuajve tek ato standarde.
Rezervo një test drive
PIVI PRO

PIVI PRO

Qëndroni të lidhur dhe të informuar me Pivi Pro, sistemin tonë më intuitiv të informacionit dhe argëtimit, ku informacioni kyç është vetëm dy veprime larg.

Asistenca për drejtuesin

Choose from a range of features designed to make driving and parking simpler. You can access Driver Assistance Mode directly through the updated steering wheel.

DREJTIM I LIDHUR

Qëndroni të lidhur me Paketën Online me plan interneti. Ofrim i më shumë shërbimeve të lidhura nëpërmjet një karte SIM të integruar, me akses në mediat me transmetim dhe parashikimet e motit.

KARIKIM ME VALË

Karikoni me karikimin me valë të pajisjeve dhe lidhjen që ju mundëson karikimin e telefonave inteligjentë të përshtatshëm, ndërsa minimizon rrëmujën në kabinë. Përforcuesi opsional i sinjalit telefonik mund të përmirësojë cilësinë e thirrjeve.

PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS

Jepini prioritet mirëqenies suaj me sistemin opsional të jonizimit nanoeTM X, me filtrin PM2.5 të projektuar për të filtruar grimcat e vogla, duke përfshirë alergjenët në ajër, si pluhuri dhe poleni.

PERFORMANCË EFICIENTE

DINAMIKAT E DREJTIMIT
SISTEM SUSPENSIONI AJRI ELEKTRONIK
TRANSMISION ME DY SHPEJTËSI

EFIÇENCA E RRITUR

FUQIA MAKSIMALE (DERI)

360PS
265 kW

TËRRKIMI MAXIMAL (DERI)

3.500KG

0-100 KM/H (NGA)

6,5SEKONA

CO2 EMISIONET (NGA)

215G/KM
Të kombinuara.

PETROL MILD HYBRID

Efiçent dhe i fuqishëm, motorët tanë hibridë të butë mbledhin, ruajnë dhe rishpërndajnë energjinë e humbur normalisht gjatë ngadalësimit.


Motori P360 me shtatë vende të detajuara.

PETROL MILD HYBRID

FUQIA MAKSIMALE (DERI)

350PS

TËRRKIMI MAXIMAL (DERI)

3.500KG

0-100 KM/H (NGA)

6,3 SEKONDA

CO2 EMISIONET (NGA)

212G/KM††
Të kombinuara.

DIESEL MILD HYBRID

Efiçent dhe i fuqishëm, motorët tanë hibridë të butë mbledhin, ruajnë dhe rishpërndajnë energjinë e humbur normalisht gjatë ngadalësimit.


Detajuar motori me shtatë vende D350.

DIESEL MILD HYBRID

PERSONALIZIM I POSAÇËM

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DISCOVERY

MODELET DHE SPECIFIKACIONET

View the full model range and specifications.
SPECIFIKAT

PËRMBLEDHJE

Put adventure back on the map with Discovery.