NGJYRA SV BESPOKE

NGJYRA SV BESPOKE

NGJYRA TË JASHTËZAKONSHME PËR MAKINAT MË DALLUESE

FUQIA E PERSONALIZIMIT

Duke kombinuar procesin e teknologjisë më të fundit me brezat e mjeshtërisë britanike, Paleta SV Bespoke Paint është spektri ynë më ekskluziv i ngjyrave ndonjëherë. Për thellësi dramatike dhe cilësi pa të meta të bëra me dorë, asgjë nuk i afrohet.

NGJYRA PËRTEJ TË ZAKONSHMES

Me 14 nuanca të zhvilluara posaçërisht, Paleta SV Bespoke Premium përdor teknologjinë më të fundit të pigmentimit për pamje tërheqëse që zgjat.

SHËRBIM I PERSONALIZUAR QË PËRPUTHET

Nëse keni në mendje një ngjyrë specifike për makinën tuaj, shërbimi SV Bespoke Përputh me Shembullin ofron aftësi pothuajse të pafundme për t'u përshtatur me çdo ngjyrë.

CILËSI E PUNUAR ME DORË

Pavarësisht nga paleta që zgjidhni, çdo automjet i zbukuruar me bojën SV Bespoke shqyrtohet në detaje të imtësishme dhe punohet me dorë. Ky proces siguron që cilësia e sipërfaqes të mos bjerë kurrë nën përsosmëri.

FINITURAT MË TË IMËTA

Duke shtuar thellësinë dhe qëndrueshmërinë e bojës, zgjedhja jonë nga finiturat luksoze janë krijuar në mënyrë specifike për të funksionuar në harmoni me linjat ikonike të makins tuaj Range Rover.

NJË ZGJEDHJE FINITURASH E PAKONKURRUESHME

Një gamë ekskluzive e bojrave Ultra Metalike dhe me Efekt Special me Shkëlqim – me ngjyra të zgjedhura të disponueshme në një finiturë saten – ofrojnë nivele individualitet edhe më të mëdha.

ULTRA METALIKE

ULTRA METALIKE

Bojrat tona jashtëzakonisht të forta, Ultra Metalike me Shkëlqim japin një shkëlqim të pasur, të qëndrueshëm, me një shkëlqim tërheqës të njëtrajtshëm.

PALETA SV BESPOKE PREMIUM

Pavarësisht nëse shija juaj përputhet më shumë me Portokalli Sanguinello ose Jeshile Garash Britanike çdo ngjyrë nga paleta SV Bespoke Premium premton të shtojë një kapitull të ri emocionues në historinë e makinës suaj të ëndrrave.

SUNRISE COPPER

SUNRISE COPPER

Pigmentet e bukura dhe të imëta metalike vijnë në këtë ngjyrë luksoze dhe delikate, për të dhuruar një strukturë të rafinuar dhe të butë në prekje.

Një hapësirë unike me ngjyrën e re sunrise cooper që nën dritën e diellit, kalon nga një e kuqe e butë ndryshku, në një gradient më të ulët, për të mbërritur në rezultatin final: një e kuqe me grimca të lehta portokalli vibrant.

Disponibiliteti e prekjes finale: Gloss dhe Satin
Tipologjia e automjetit: Range Rover SV
PORTOKALLI SANGUINELLO

PORTOKALLI SANGUINELLO

Një ngjyrë metalike portokalli gjallëruese, klasike, sportive që kalon deri në theksim të verdhë të sofistikuar, Sanguinello ka dhe ngjyrë alumini të mesëm për pamje të përmirësuar.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
KAFE TURMALINË

KAFE TURMALINË

Një ngjyrë kafe minerale metalike e errët e ngrohtë dhe e kadifenjtë që përmban pigment xiralik me efekt të kuq, duke prodhuar si shkëlqim edhe vezullim në bojë.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
ARI PERËNDIMI

ARI PERËNDIMI

Një ngjyrë metalike e ngrohtë, ari-bronz Perëndimi, përmban ngjyrë alumini të trashë për xixëllim ari të shndritshëm me reflektueshmëri të lartë.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi (Range Rover SV) dhe Saten (vetëm Range Rover Modeli i Parë dhe Range Rover SV)
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover, Range Rover SV
BLU PETROLIX

BLU PETROLIX

Frymëzuar nga reflektimet e dukshme të benzinës, kjo ngjyrë metalike kalon nga blu në jeshile. Alumini i trashë jep një shkëlqim të fortë me reflektim të lartë.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
BLU YJËSIE

BLU YJËSIE

Një blu metalike luksoze e thellë e përjetshme dhe elegante me shkëlqim metalik blu të hapur.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
BLU VELOCITY

BLU VELOCITY

Një blu mesatare e gjallë dhe intensive me finiturë dinamike metalike.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
JESHILE GARASH BRITANIKE

JESHILE GARASH BRITANIKE

Një bojë jeshile tradicionale, garash, e sjellë në jetë me finiturën bashkëkohore metalik me xixëllim Xirallic.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
ARGJENDI JONIAN

ARGJENDI JONIAN

Frymëzuar nga shkëmbinjtë e ishujve grekë të Jonit, kjo ngjyrë argjendi metalik tërheqës kalon butësisht në blu dhe përmban ngjyrë alumini të mesëm për të përmirësuar pamjen e përgjithshme.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
ARGJENDI ETEREAL

ARGJENDI ETEREAL

Ngjyrë argjendi e ndritshme me finiturë metalike të hollë për shkëlqim luksoz.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
ARGJENDI FLUX

ARGJENDI FLUX

Duke përdorur grimca alumini tepër të imëta, kjo ngjyrë argjendi teknike e bukur shton theksim të ngrohtë për kontrast të mrekullueshëm nga e errëta në të hapur.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
GRI-VJOLLCË AMETISTI

GRI-VJOLLCË AMETISTI

Kjo gri metalike e errët ka nuancë të purpurt blu që të kujton ametistin dhe përdor ngjyrë alumini të trashë për finiturë të ndritshme, reflektuese.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
EIGER GRI

EIGER GRI

Për herë të parë i disponueshëm me lustër satin, Eiger Gri është një ngjyrë Gri teknike e bukur, me nuancë mesatare, e krijuar nëpërmjet teknologjisë me grimca të imëta alumini, për të krijuar një efekt pamor metalik elegant, duke ofruar njëkohësisht një diferencim të qartë ndërmjet pjesës së shndritshme dhe asaj të errët.

Emri i ngjyrës vjen nga mali i njohur dhe ikonik në Alpe.

Disponueshmëria e finiturës: Satin
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover Sport
E ZEZË LIGURIANE

E ZEZË LIGURIANE

Kjo bojë përmban pigment që duket në dritë me shkëlqime tërheqëse të blusë, jeshiles dhe të.

Disponueshmëria e finiturës: Shkëlqimi dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: Range Rover SV
SHËRBIM I PERSONALIZUAR QË PËRPUTHET SV

SHËRBIM I PERSONALIZUAR QË PËRPUTHET SV

Me aftësi pothuajse të pafund për t'u përputhur me çdo ngjyrë, ekipi i SV Bespoke mund të bëjë të mundshme edhe kërkesat më personale. Konsultohuni me koncesionarin tuaj për më shumë detaje.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR

PROCESI TEKNIK

Nga lëvizjet ultra të sakta të robotëve tanë, te një proces inspektimi i klasit botëror, shikoni fazat kryesore të përfshira në dorëzimin e ngjyrës SV Bespoke Paint nga një nga fabrikat më të fundit të bojës.

PROCESI TEKNIK

TË GJITHA BOJËRAT JANË EKOLOGJIKE

Struktura jonë më e re e bojës, Qendra Teknike SV ka disa kredenciale ekologjike seriozisht mbresëlënëse.

Litra uji kursehen çdo vit përmes përdorimit të filtrave të kartonit të ricikluar 'të thatë'.
Përqindja e efikasitetit të spërkatjes së bojës, e arritur përmes përdorimit të robotëve.
Furrat inteligjente kursejnë mjaftueshëm gaz për të ngrohur 65,560 shtëpi në vit.
Numri i shtëpive që mund të furnizohen çdo vit nga energjia e kursyer përmes përdorimit të ndriçimit LED.

EKSPLORONI AUTOMJETET NË DISPOZICION ME PALETËN PREMIUM SV

RANGE ROVER SV I RI

RANGE ROVER SV I RI

Një interpretim i hollë i luksit dhe personalizimit.
RANGE ROVER I RI

RANGE ROVER I RI

Rafinim dhe luks i pashoq.
RANGE ROVER SPORT I RI

RANGE ROVER SPORT I RI

Instinktiv, dramatik, pa kompromitës.