RANGE ROVER VELAR I RI

MODELET
RANGE ROVER VELAR I RI

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

Range Rover Velar në formën e tij më të pastër.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P400e AWD AUTO (404PS) PHEV

Shpejtësia maksimale km/h

209

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,4

I kombinuar l/100km

2,3†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Asistencë e dritave të gjata automatike (AHBA)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 19" Style 5108
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Timon standard me kornizë Moonlight
 • Levat e ndërrimit të marsheve në ngjyrë Krom saten
 • Ndriçim kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ me 14 pozicione
 • Ndenjëse me veshje prej lëkure me teksturë, me model me shpime
 • Veshje tavani Light Oyster Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Pivi Pro1
 • Paketa Online me plan interneti2
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor) 3
 • Paketë për telefon inteligjent, që përfshin Apple CarPlay® dhe Android AutoTM4
ELEMENTE PRAKTIKE
 • Derë bagazhi elektrike
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Hyrje pa çelës
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
RANGE ROVER VELAR DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR DYNAMIC SE

Thekson vizualisht pamjen dinamike.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P400e AWD AUTO (404PS) PHEV

Shpejtësia maksimale km/h

209

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,4

I kombinuar l/100km

2,3†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Asistencë e dritave të gjata automatike (AHBA)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 20" Style 1089, 10 spica, në ngjyrë Gri e errët saten
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Timon standard me kornizë Moonlight
 • Levat e ndërrimit të marsheve në ngjyrë Krom saten
 • Ndriçim kabine
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ me 14 pozicione
 • Ndenjëse me veshje prej lëkure me teksturë, me model me shpime
 • Veshje tavani prej Morzine Ebony
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor MeridianTM
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Pivi Pro1
 • Paketa Online me plan interneti2
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor) 3
 • Paketë për telefon inteligjent, që përfshin Apple CarPlay® dhe Android AutoTM4
ELEMENTE PRAKTIKE
 • Derë bagazhi elektrike
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Hyrje pa çelës
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Asistenca për këndet e vdekura5
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
RANGE ROVER VELAR DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR DYNAMIC HSE

Thekson vizualisht pamjen minimaliste me një nivel më të lartë madhështie.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P400e AWD AUTO (404PS) PHEV

Shpejtësia maksimale km/h

209

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,4

I kombinuar l/100km

2,3†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 21" Style 5109, Saten me ngjyrë Gri të errët
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Timon prej lëkure me kornizë Moonlight
 • Bosht drejtimi i përshtatshëm elektrikisht
 • Ndriçim kabine
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Përmirësim i interierit me material prej lëkure
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ dhe me shtrirje elektrike
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor me model me shpime
 • Veshje tavani prej Morzine Ebony
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor MeridianTM
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Pivi Pro1
 • Paketa Online me plan interneti2
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor) 3
 • Paketë për telefon inteligjent, që përfshin Apple CarPlay® dhe Android AutoTM4
ELEMENTE PRAKTIKE
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Derë bagazhi elektrike
 • Hyrje pa çelës
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Kamera e pasme
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Paketa e ndihmës për shoferin
RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Shprehje e pangatërrueshme e elegancës së sofistikuar.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P400 AWD AUTO (400PS) MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

250‡

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,5

I kombinuar l/100km

8,9†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike, e lëvizshme
 • Nofulla të kuqe frenash
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 22” Style 1075, 10 spica, në ngjyrë Gri e errët me shkëlqim, me kontrast lustre Diamond Turned
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Levat e ndërrimit të marsheve në ngjyrë Krom saten
 • Timon prej lëkure me kornizë Moonlight
 • Bosht drejtimi i përshtatshëm elektrikisht
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
 • Pedane pragu metalike të përparme dhe të pasme, të ndriçuara
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ me masazh, me 20 pozicione, dhe me shtrirje elektrike
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor me model me shpime
 • Përmirësim i plotë i interierit me material prej lëkure
 • Veshje tavani me kamosh Ebony
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor i plotë MeridianTM 3D
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Ekran në xhamin e përparmë
 • Pivi Pro1
 • Paketa Online me plan interneti2
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor) 3
 • Paketë për telefon inteligjent, që përfshin Apple CarPlay® dhe Android AutoTM4
ELEMENTE PRAKTIKE
 • Kontrolli i klimës me katër zona
 • Derë bagazhi elektrike
 • Hyrje pa çelës
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Kamera vëzhgimi 3D
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Wade Sensing
 • Paketa e ndihmës për shoferin

VAZHDONI TË EKSPLORONI

SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

I qëndrueshëm dhe i rafinuar.

Shpejtësia maksimale e motorëve me amortizator me spirale është 210km/h (130mph).
‡‡E kombinuar me motor elektrik.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.
2Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
3Shërbimet Secure Tracker dhe Secure Tracker Pro kërkojnë aktivizim dhe duhet të jenë në zonë me mbulim rrjeti. Përfshihet abonimi në shërbim për 12 muaj dhe mund të zgjatet deri në periudhën e garancisë ose të rinovohet pas afatit fillestar, sipas sugjerimit të Shitësit tuaj të Land Rover.
4Vetëm për telefonat inteligjentë të përshtatshëm. Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion. Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.
5Asistenca për këndet e vdekura mund t’ju ndihmojë për parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në këndin e vdekur kur filloni të ndryshoni korsinë, atëherë timonit i aplikohet automatikisht forcë rrotulluese, çka tregon se duhet të rrotulloni timonin për të ndryshuar drejtim.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të vendit të blerjes, modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.
Android Auto është një markë tregtare e regjistruar e Google LLC. Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.