KONTROLLIMI I MJETET TUAJ

KONTROLLIMI I MJETET TUAJ

PËRFITIMET E TË QENIT I LIDHUR

Mirë se vini në fillimin e aventurës suaj të re dhe emocionuese me automjetin Land Rover. Ne do t’ju ndihmojmë të lidheni me veçoritë dhe funksionet kryesore të hibridit tuaj me karikim (PHEV), që përfshijnë dhe sistemin e informacionit dhe argëtimit, si dhe aplikacionet telefonike në distancë.1.

LIDHJA ME SISTEMIN TUAJ TË INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT

VEÇORI TË DOBISHME PËR KARIKIM MË INTELIGJENT

MAKSIMIZONI DISTANCËN PËR KARIKIM TË AUTOMJETIT ELEKTRIK ME PARACAKTIMIN E KUSHTEVE

MAKSIMIZONI DISTANCËN PËR KARIKIM TË AUTOMJETIT ELEKTRIK ME PARACAKTIMIN E KUSHTEVE

Paracaktimi i kushteve ju mundëson ta ngrohni ose ftohni kabinën dhe baterinë tuaj gjatë kohës që automjeti Land Rover është në karikim. Kështu, energjia e përdorur vjen nga pika e karikimit, duke kursyer energjinë e baterisë, për të maksimizuar distancën e përshkuar për karikim.

Për të paracaktuar kushtet, shkarkoni aplikacionin iGuide më poshtë dhe kërkoni “preconditioning”.
KURSENI PARA ME KARIKIMIN GJATË ORËVE PA NGARKESË

KURSENI PARA ME KARIKIMIN GJATË ORËVE PA NGARKESË

Karikimi gjatë natës do ta thjeshtojë rutinën tuaj të karikimit dhe do t’ju ndihmojë të përfitoni nga tarifa më të ulëta të karikimit të automjetit elektrik, që ofrojnë shumë nga ofruesit e energjisë në shtëpi. Përdorimi i funksionit ‘preferred charging period/periudha e preferuar e karikimit’ në automjetin tuaj nënkupton që ju nuk do ta humbisni asnjëherë këtë orar me më pak kosto elektriciteti gjatë orëve pa ngarkesë.

Për të përcaktuar periudhën tuaj të preferuar të karikimit, shkarkoni aplikacionin iGuide më poshtë dhe kërkoni ‘vehicle charging’.

APLIKACIONET TELEFONIKE TË DOMOSDOSHME

Ju keni akses të menjëhershëm te kontrollet dhe veçoritë kryesore të automjetit tuaj, në çdo kohë që ju nevojiten, nëpërmjet aplikacioneve Land Rover Remote dhe Land Rover iGuide.

UDHËZUESI PRAKTIK I AUTOMJETIT

UDHËZUESI PRAKTIK I AUTOMJETIT

Aplikacioni Land Rover iGuide jua bën shumë të lehtë të gjeni dhe të kuptoni veçoritë dhe kontrollet kryesore të automjetit tuaj hibrid elektrik Land Rover. Ai shërben edhe si manual telefonik i pronarit, duke siguruar përgjigje ndaj çdo pyetjeje në çast.1
KONTROLLOJENI AUTOMJETIN TUAJ NGA KUDO QË NDODHENI

KONTROLLOJENI AUTOMJETIN TUAJ NGA KUDO QË NDODHENI

Aplikacioni Land Rover Remote ju ofron kontroll të plotë të veçorive në automjetin tuaj, drejtpërdrejt nga telefoni juaj. Kyçja në distancë, statusi i karburantit, paracaktimi i kushteve në automjet, orari i karikimit dhe klima, mund të përcaktohen me vetëm një buton.1

MBËSHTETJE SHTESË PËR

SI TA KARIKONI AUTOMJETIN TUAJ PHEV

SI TA KARIKONI AUTOMJETIN TUAJ PHEV

Kuptoni hapat e thjeshtë të karikimit të automjetit tuaj në shtëpi ose në vendndodhjen tuaj të radhës.
MODALITETET E DREJTIMIT TË AUTOMJETIT PHEV

MODALITETET E DREJTIMIT TË AUTOMJETIT PHEV

Familjarizohuni me modalitetet që ju mundësojnë drejtimin e automjetit, me opsione për përdorim energjie elektrike ose karburanti.

1Vetëm telefonat inteligjentë të përputhshëm. Në varësi të disponueshmërisë së tregut të platformave nga ofrues palë e tretë dhe sinjalit të telefonit celular.

iGuide është një markë tregtare e Apple Inc. IOS është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.

Android është një markë tregtare e Google LLC.