DISCOVERY

MODELET
DISCOVERY

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Karakteri sportiv bashkohet me aftësitë e nivelit më të lartë.

Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

Discovery METROPOLITAN D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

194

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,1

I kombinuar l/100km

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Matrix Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Xham privatësie
 • Çati kontrasti e zezë
 • Tavan panoramik me rrëshqitje para dhe fikse prapa
 • Fenerë anti-mjegull
 • Nivelim automatik i fenerëve
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Desaturated Drita të pasme LED
 • Powered gesture tailgate
 • Hyrje pa çelës
RROTA DHE GOMA
 • 22” stili 5124 me 5 këmbë, gri të errët me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
TIPARE TË TAPICERISË
 • Shtresa rrjete prej titani
 • Kolonë timoni me pozicionim elektrik
 • Timon lëkure
 • Timon lëkure
 • Pragje metalike me markën R-Dynamic
 • Ndriçim premium i kabinës
 • Ftohës në panelin qendror përpara
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
 • Karikimi me valë i pajisjeve me përforcues të sinjalit të telefonit
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse lëkure Windsor ngjyrë midhjesh të hapur/abanozi me qepje ngjyrë midhjesh të hapur
 • Ndenjëse me palosje inteligjente
 • 60:40 ndenjëse të pasme elektrike me ngrohje dhe ftohje me rrëshqitje manuale dhe mbështetëse elektrike, mbështetëse koke qendrore dhe mbështetëse krahu
 • Ndenjëse elektrike e rreshtit të tretë me ngrohje
 • Ndenjëse elektrike të përparme me ngrohje dhe ftohje me 20 pozicione elektrike me mbështetëse krahu kapiteni dhe memorie drejtuesi
INFO-ZBAVITJE
 • MeridianTM Surround Sound System
 • Android AutoTM4 (subject to availability)
 • Apple CarPlay®4 (subject to availability)
 • Telekomandë
 • Gjurmues i sigurisë (pajtim 12 mujor)
 • Pivi Pro (i lidhur)3
 • Ekran me prekje 11,4”
SIGURIA
 • Afishimi Ballor
 • Frenimi në Rast Urgjence2
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Asistenca e Ruajtjes së Korsisë2
AFTËSIA
 • All Wheel Drive (AWD)
 • Suspension elektronik me ajër
 • Dinamika Përshtatëse
 • Paketa e Asistencës së Drejtuesit e përbërë nga:

  - Asistenca e Këndit të Vështirë7
  - Monitorimi i Daljes së Hapur
  - Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit
  - Monitorimi i parandalimit të përplasjes prapa
  - Monitoruesi i Trafikut Prapa

Thekson vizualisht dizajnin qëllimor.

Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

Discovery DYNAMIC HSE D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

194

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,1

I kombinuar l/100km

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Matrix Fenerë LED me Drita Ditore simbol
RROTA DHE GOMA
 • 22" Style 5124, 5 split-spoke, Gloss Black
TIPARE TË TAPICERISË
 • Timon lëkure
 • Ndriçim premium i kabinës
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
 • Kolonë timoni me pozicionim elektrik
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me ngrohje dhe ftohje me 20 pozicione elektrike me mbështetëse krahu kapiteni
 • Ndenjëse lëkure Windsor ngjyrë midhjesh të hapur/abanozi me qepje ngjyrë midhjesh të hapur
 • Ndenjëse manuale të rreshtit të tretë
INFO-ZBAVITJE
 • MeridianTM Surround Sound System 700W with 14 speakers and a dual-channel subwoofer
SIGURIA
 • Paketa e Asistencës së Drejtuesit e përbërë nga:

  - Asistenca e Këndit të Vështirë7
  - Monitorimi i Daljes së Hapur
  - Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit
  - Monitorimi i parandalimit të përplasjes prapa
  - Monitoruesi i Trafikut Prapa

Një model interesant me gjithanshmërinë e mirënjohur të modeleve Discovery.

DISCOVERY DYNAMIC SE

Thekson vizualisht dizajnin qëllimor.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P360 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

209

Akselerimi 0-60 mph (0-100 km/h) sekonda

6,5

I kombinuar l/100km

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Premium Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Nivelim automatik i fenerëve
 • Asistenca e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Tavan panoramik para dhe prapa i fiksuar
RROTA DHE GOMA
 • 21" Style 5025, 5 split-spoke, Gloss Black
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 18 pozicione elektrike me mbështetëse krahu kapiteni
INFO-ZBAVITJE
 • Sistem audio MeridianTM 400W me 12 altoparlantë dhe një altoparlant bas me dy kanale
SIGURIA
 • Paketa e Asistencës së Këndit të Vështirë e përbërë nga:

  - Asistenca e Këndit të Vështirë7
  - Monitorimi i Daljes së Hapur
  - Monitoruesi i Trafikut Prapa

Discovery në formën e tij më themelore.

Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

Discovery S D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

194

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,1

I kombinuar l/100km

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Desaturated Drita të pasme LED
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
 • Hyrje pa çelës
 • Çati kontrasti e zezë
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5122 me 5 këmbë ngjyrë gri e errët
 • Goma për të gjithë terrenin
TIPARE TË TAPICERISË
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Tavan ngjyrë abanozi Morzine
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Light Oyster/Ndenjëse ngjyrë abanozi DuoLeather with Light Oyster stitch
 • Shadow Aluminium trim finisher
 • Ndenjëse të përparme me 14 pozicione elektrike me centre mbështetëse krahu
 • Pragje metalike me markën R-Dynamic
INFO-ZBAVITJE
 • Ekran me prekje 11,4” with Pivi Pro (i lidhur)
 • Android AutoTM
 • Apple CarPlay®
 • Telekomandë
SIGURIA
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë
 • Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit
 • Frenimi në Rast Urgjence
 • Gjashtë jastëkë ajri përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perden anësore dhe kraharorin
 • Gjurmues i sigurisë (pajtim 12 mujor)
 • Monitorimi i parandalimit të përplasjes prapa
 • Asistenca e Ruajtjes së Korsisë
 • Frenimi në Rast Urgjence
AFTËSIA
 • All Wheel Drive (AWD)
 • Suspension elektronik me ajër
 • Terrain Response
 • Dinamika Përshtatëse
PERSONALIZIMI

PERSONALIZIMI

Përzgjidhni nga gama e opsioneve dhe aksesorëve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

2Vetëm për telefonat inteligjentë të përshtatshëm.

Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni www.android.com/intl/auto/ për më shumë informacion.

App Store është një markë tregtare e Apple Inc.

Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.

3Shërbimet Secure Tracker kërkojnë aktivizim dhe duhet të jenë në zonë me mbulim rrjeti. Përfshihet abonimi në shërbim për 12 muaj dhe mund të zgjatet deri në periudhën e garancisë ose të rinovohet pas afatit fillestar, sipas sugjerimit të Shitësit tuaj të Land Rover.

4Asistenca për këndet e vdekura mund t’ju ndihmojë për parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në këndin e vdekur kur filloni të ndryshoni korsinë, korrigjimi shtesë i drejtimit të timonit ju nxit ta largoni automjetin tuaj nëse zbulohet një përplasje e mundshme.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të vendit të blerjes, modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.