DISCOVERY

PERSONALIZIMI
DISCOVERY

OPSIONET E EKSTERIERIT

Personalizojeni automjetin tuaj Discovery, me gamën e gjerë të opsioneve të disponueshme të disqeve, ngjyrave dhe pjesës së sipërme të kabinës.

Charente gri

OPSIONET E NGJYRAVE

Dallohuni nga turma ose bëhuni pjesë e natyrës me gamën e ngjyrave tona.

Nuk paraqiten të gjitha opsionet
OPSIONET E RROTAVE

OPSIONET E RROTAVE

Qoftë në rrugë ose jashtë saj, eksploroni me siguri dhe zgjidhni nga opsionet tona të disqeve, që variojnë nga 19 deri në 22 inç.
OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

Qëndroni të lidhur me botën e jashtme me pjesën e sipërme të kabinës panoramike të lëvizshme ose të palëvizshme. Ose, bini në sy me pjesën e sipërme me kontrast në ngjyrë Narvik të zezë.

AKSESORËT

Gjithë stil, i fuqishëm dhe praktik: personalizojeni më tej automjetin tuaj Discovery me opsionet e larmishme të aksesorëve të eksterierit dhe interierit.

FOR THE FAMILY
 FOR PEACE OF MIND
 FOR FOUR-LEGGED FRIENDS

VAZHDONI TË EKSPLORONI

EKSPLORONI DISCOVERY

EKSPLORONI DISCOVERY

SUV-ja më e gjithanshme me 7 ndenjëse.
MODELET DISCOVERY

MODELET DISCOVERY

Shikoni gamën e plotë të modeleve.