RANGE ROVER SPORT I RI

MODELET
RANGE ROVER SPORT I RI

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Emocionues, dinamik dhe i fuqishëm.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE I RI

Megjithëse SV Edition One është shpërndarë plotësisht, mësoni i pari për modelet e tjera Range Rover Sport SV duke regjistruar interesin tuaj sot.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE P635 AWD AUTOMATIC

Fuqia (kW/PS)

467 / 635

Shpejtësia maksimale km/h

290

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

3,8*
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED digjitalë me vendosjen karakteristike të dritave DRL dhe Projektim Imazhi
 • Nofulla frenash Carbon Ceramic SV të verdha
 • Kofano - Fibër Karboni në ngjyrën e strukturës së trupit
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 23” Stil 5132 prej Fibre Karboni në ngjyrë Satin Gri
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Pedane pragu metalike prej alumini me ndriçim, me mbishkrimin SV EDITION ONE të ndriçuar
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Pasqyrë e brendshme ClearSight
 • Tapete SV
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme Performance elektrike me ngrohje dhe ftohje, me 16 pozicione dhe masazh, dhe ndenjëse të pasme me ngrohje dhe ajrosje, me shtrirje elektrike
 • Ndenjëse Cinder gri/Ebony me model me shpime, prej materiali Ultrafabrics me interier Cinder gri/Ebony
 • Timon SV jo prej lëkure
 • Shtesa SV jo prej lëkure
 • Pjesë shpinore e ndenjëseve prej Fibre Karboni SV
 • Finiturë Fibre Karboni SV
 • Body and Soul Seat (Ndenjëse)
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor karakteristik MeridianTM
 • Karikim i pajisjes me valë
 • Ekran me prekje 13,1 inç
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Ekran në xhamin e përparmë
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera vëzhgimi 3D
 • Asistencë parkimi
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Paketa e ndihmës për shoferin
PAKETAT VIZUALE
 • Paketë eksterieri Carbon Fiber SV - Finiturë Twill Carbon Satin

Shpërfaqje e pangatërrueshme e luksit sportiv.

Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

RANGE ROVER SPORT SE D300 AWD AUTOMATIC MHEV

Fuqia (kW/PS)

221 / 300

Shpejtësia maksimale km/h

218

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

6,6
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Fenerët Digital LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Projeksion imazhi
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Kulm me kontrast të zi
 • Kulm panoramik rrëshqitës
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 22"
 • Kaliperat e frenave ngjyrë të zezë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçim Premium i kabinës
 • Pragje metalike me mbishkrimin Autobiography
 • Kontrolli i klimës me katër zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme me ngrohje dhe ajrosje me 22 mënyra të përshtathjes, masazhuese, me memorje elektrike, me mbështetëse koke me krahë dhe ulëse të pasme me shtrirje elektrike me ngrohje dhe ventilim me mbështetëse koke me krahë
 • Ulëse lëkure gjysmë aniline të perforuar
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1 inç, paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • MeridianTM Sistemi i tingullit rrethues 3D
 • Ekran në xhamin kryesor
KOMODITETI
 • Tempomat përshtatës me asistencë gjatë drejtimit
 • Asistenca e parkimit
 • Asistenca e parkimit në distancë
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat përshtatës off-road*
 • Pezullues ajri Dynamic
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

Thekson vizualisht pamjen dominuese të Range Rover Sport.

Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

RANGE ROVER SPORT SE D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Fuqia (kW/PS)

183 / 249

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Fenerët Pixel LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 21"
 • Kaliperat e frenave ngjyrë të zezë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçimi i kabinës
 • Kontrolli i klimës me dy zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme elektrike me ngohje, me memorje, me 12 mënyra të përshtatjes me ulëse të pasme me shtrirje elektrike me ngrohje
 • Sedilje lëkure Windsor të shpuar
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1”, me paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • Sistemi i zërit MeridianTM
KOMODITETI
 • Tempomat përshtatës me asistencë gjatë drejtimit
 • Sistemi i reagimit për gjendjen e shoferit
 • Monitor i përplasjes së pasme
 • Asistenca për mbrojtjen e pasagjerëve
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat përshtatës off-road*
 • Pezullim ajri Dynamics
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

RANGE ROVER SPORT SE D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Fuqia (kW/PS)

183 / 249

Shpejtësia maksimale km/h (mph)

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKTERIERIT
 • Fenerët Digital LED me dritat dalluese të ditës Fenerët dixhitalë LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Projeksion imazhi
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 22"
 • Kaliperat e frenave ngjyrë të zezë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçimi i kabinës
 • Kontrolli i klimës me dy zona
ULËESET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme me ngrohje dhe ajrosje me 22 mënyra të përshtathjes, me memorie elektrike, dhe ulëse të pasme me shtrirje me ngrohje dhe ventilim
 • Ulëse lëkure gjysmë aniline të perforatuara
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1”, paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • MeridianTM Sistemi i zërit rrethues 3D
 • Ekran në xhamin e përparmë
KOMODITETI
 • Tempomat përshtatës me asistencë gjatë drejtimit
 • Asistenca parkimit
 • Asistenca e parkimit në distancë
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat përshtatës off-road*
 • Pezullues ajri Dynamic
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

Range Rover Sport në formën e tij më të pastër.

Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

RANGE ROVER SPORT SE D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Fuqia (kW/PS)

183 / 249

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerët Pixel LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakë të rrotave nga alumini 21"
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçimi i kabinës
 • Pragje alumini me mbishkrimin Range Rover
 • Kontrolli i klimës me dy zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme me memorie elektrike me ngrohje e me 20 mënyra të përshtatjes me ulëse të pasme me ngrohje që shtrihen
 • Ulëse nga lëkura Windsor e perforatuar
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1”, paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • Sistemi i zërit MeridianTM
KOMODITETI
 • Tempomat i adaptueshëm me asistencë gjatë drejtimit
 • Sistemi i reagimit në bazë të gjendjes së shoferit
 • Monitor i përplasjes së pasme
 • Asistenca për mbrojtjen e pasagjerëve
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Adaptive Dynamics
 • Suspendim ajri Dynamic
 • Tempomat i përshtatshëm off-road*
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

VAZHDONI TË EKSPLORONI

PERSONALIZIMI

PERSONALIZIMI

Përzgjidhni nga një gamë opsionesh dhe aksesorësh.
RANGE ROVER SPORT SV

RANGE ROVER SPORT SV

Emocionues, dinamik dhe i fuqishëm.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.

*Kur vendoset Sistemi i frenimit Carbon Ceramic Matrix dhe disqet me Fibër Karboni.

** I disponueshëm vetëm Standard me motorët D350, P530 dhe P510e

** I disponueshëm vetëm Standard me motorët P530 dhe P510e

1Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

2Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.
3Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.