SV BESPOKE

SV BESPOKE

VIZIONI JUAJ I REALIZUAR

BËJENI TUAJËN TË JASHTËZAKONSHMEN

Për ata që kërkojnë luksin individualist, ne prezantojmë shërbimin tonë ekskluziv të komisionimit, SV Bespoke. I fuqizuar nga një botë mundësish, kjo është kanavaca juaj për të krijuar një Range Rover që përcakton shprehjen më të pastër të personalitetit tuaj. Vizioni juaj është vizioni ynë.

BËJENI TUAJËN TË JASHTËZAKONSHMEN

NGJYRA QË PREK

Për ngjyra mahnitëse, të personalizuara, asgjë nuk i afrohet opsioneve tona të bojës SV Bespoke; SV paleta Bespoke Premium dhe shërbimi ynë ekskluziv SV Bespoke Përputh me Shembullin.

NGJYRA QË PREK

Paleta SV Bespoke Premium ju lejon të zgjidhni nga një gamë prej 14 opsionesh shtesë ngjyrash me shkëlqim - me ngjyra të zgjedhura të disponueshme në finiturë saten - duke përfshirë blunë magjepsëse Yjësia dhe të zezën Liguria.

Paleta SV Bespoke Premium j

Shërbimi SV Bespoke Përputh me Shembullin mund të bëjë të mundshme edhe kërkesat më personale. Me një aftësi pothuajse të pafundme për t'u përshtatur me çdo ngjyrë, Range Rover juaj mund të jetë po aq unik sa bota përreth jush. Krejt origjinale. Autentikisht e juaja.

Shërbimi SV Bespoke Përputh

AUTOMJETET SV BESPOKE

RANGE ROVER I RI

RANGE ROVER I RI

Krijoni një interpretim i stërholluar të luksit dhe personalizimit të Range Rover.
RANGE ROVER SPORT I RI

RANGE ROVER SPORT I RI

Instinktiv, dramatik, pa kompromitës.

FILLO PROCESIN E KOMISIONIMIT TUAJ SV

Eksploroni shijet dhe kreativitetin tuaj përmes një kombinimi ngjyrash të frymëzuara, materialesh të kuruara dhe modele të konsideruara të ekipit tuaj lokal SV.

FILLO PROCESIN E KOMISIONIMIT TUAJ SV