RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE I RI

Performancë e fuqishme elektrizuese, projektuar për t’i bërë ballë çdo sfide. Hibridët tanë elektrikë ofrojnë efikasitet të optimizuar dhe distancë më të gjatë udhëtimi tërësisht elektrike (EV).

I FUQISHËM, DRAMATIK, PA KOMPROMIS

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING
“I fuqishëm, dinamik, modern, i sofistikuar...dhe më shumë”
Eric Brain, Redaktor, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

RISI PIONIERE

Nga performanca e përqendruar në rrugë dhe aftësia me famë botërore për të përballuar të gjitha terrenet, një mori teknologjish emocionuese dhe novatore, e bëjnë Range Rover Sport shëmbëlltyrën e luksit sportiv.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE I RI

Range Rover më i shpejtë i krijuar ndonjëherë, me përparime dinamike dhe teknologjike.

HIBRID ELEKTRIK

Me një distancë për karikim të certifikuar, që arrin deri në 123km*2 dhe karikim të shpejtë DC, hibridi elektrik me karikim (PHEV) me distancë më të madhe ofron një performancë të fuqishme dhe emocionuese.

ELECTRIC HYBRID

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Mishërimi i luksit sportiv të SUV. Përzgjidhni një nga modelet tona të veçanta për të nisur rrugëtimin tuaj.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Një kombinim i shkëlqyer i fuqisë, inovacionit dhe dinamizmit.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

SFIDA E DERDHJES SË DIGËS

Shikoni modelin Range Rover Sport të ri dhe shoferen aventuriere Jessica Hawkins duke sfiduar derdhjen e digës Kárahnjúkar në Islandë. Bashkë, përballen me akuj, shkëmbinj dhe ujë. Shumë ujë.
SFIDA E DERDHJES SË DIGËS

EKSPLORONI RANGE ROVER SPORT

SHKATHTËSI DHE FUQI

SHKATHTËSI DHE FUQI

Pa detaje të panevojshme, Range Rover Sport transmeton fuqi, performancë dhe shkathtësi. 
PERFORMANCË E PËRMIRËSUAR

PERFORMANCË E PËRMIRËSUAR

Një përvojë drejtimi instinktive me dinamikë përfshirëse në rrugë dhe performancë të rafinuar.
LUKSI SPORTIV

LUKSI SPORTIV

Kombinimi i personalitetit dinamik sportiv me përsosjen e pashoqe që prisni.
TEKNOLOGJI INTUITIVE

TEKNOLOGJI INTUITIVE

Luks i vërtetë modern me teknologjitë më të fundit për rehati dhe prakticitet.

*Shihni shifrat mbi WLTP-në.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

2Me një distancë për karikim të certifikuar (deri në) 96km.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.