LAND ROVER DEFENDER

PERSONALIZIMI I FUNDIT

PAKO E AKSESORËVE

PAKO E AKSESORËVE

Kudo që ju shpie udhëtimi juaj, përmirësoni aftësinë dhe qëndrueshmërinë e Defender tuaj me pakon e aksesorëve. Projektuar për çdo mjedis.
CILA PAKO E AKSESORËVE ËSHTË E DUHUR PËR JU?

CILA PAKO E AKSESORËVE ËSHTË E DUHUR PËR JU?

Pavarësisht nëse jeni duke eksploruar territore të paeksploruara ose duke manovruar në xhunglën urbane, përfitoni sa më shumë nga Defender juaj me një sërë pakosh aksesorësh.
PËRZGJEDHJA E AKSESORËVE

PËRZGJEDHJA E AKSESORËVE

Shtoni detalet tuaja në Defender me një sërë mundësish për zgjedhje që zbulojnë personalitetin tuaj. Përzgjedhni nga gama e ngjyrave frymëzuese, një sërë rrotash dhe tre alternativa të ndryshme të kulmeve.
KOLEKSIONI LIFESTYLE

KOLEKSIONI LIFESTYLE

Koleksioni ynë Above and Beyond përfshin veshje dhe pajisje teknike. Çdo artikull pasqyron me krenari karakterin e Defender.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Hapësirë për aventura të përbashkëta.
MODELET E LAND ROVER DEFENDER

MODELET E LAND ROVER DEFENDER

Shikoni të gjithë gamën e modeleve.
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Shikoni faktet dhe të dhënat.
GALERIA

GALERIA

Vëmendja ndaj detaleve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona.

Karakteristikat që janë me përzgjedhje si dhe nëse ato janë në dispozicion mund të ndryshojnë në varësi të specifikimeve të automjetit (modeli dhe fuqia e motorit), ose instalimi i tyre mund të kërkojë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pështatur. Për më shumë hollësi ju lutemi kontaktoni shitësin e autorizuar lokal ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.