RANGE ROVER SPORT SPECIAL EDITION

RANGE ROVER SPORT SPECIAL EDITION

Range Rover Sport Special Edition duke filluar nga 99.900 €

RANGE ROVER SPORT SPECIAL EDITION D250 AWD

  • Bojë metalike
  • Disqe alumini 22”
  • Tavan panoramik xhami me hapje
  • Xhama të errësuar privatësie
  • Dritat e përparme të mjegullës
  • Ajër i kondicionuar automatik me 2 zona
  • Ngrohje në ndenjëset e përparme dhe të pasme
  • Android auto dhe Apple CarPlay
  • Kamera parkimi 3D
  • Ekran 13,1”
RANGE ROVER SPORT SPECIAL EDITION D250 AWD

Konsumi mesatar i ndërthurur i karburantit dhe emetimet e CO 2 : 0.7–12.5 l/100 km dhe 15–267 g/km.