RANGE ROVER I RI

RISI PIONIERE
RANGE ROVER I RI

RANGE ROVER I RI

RISI PIONIERE
RANGE ROVER I RI
Range Rover ka një historik të pasur me risi pioniere dhe vijon të jetë standardi sa i përket përpikërisë dhe cilësisë.
Range Rover ka një historik të pasur me risi pioniere dhe vijon të jetë standardi sa i përket përpikërisë dhe cilësisë.

RISI QË PËRKRAH DIZAJNIN

Vizioni ynë i dizajnit modern përkrahet nga kombinimi i teknikave më të mira të inxhinierisë me teknologjitë intuitive.

RISI QË PËRKRAH DIZAJNIN

Vizioni ynë i dizajnit modern përkrahet nga kombinimi i teknikave më të mira të inxhinierisë me teknologjitë intuitive.

DESIGN ENABLING INNOVATION
DESIGN ENABLING INNOVATION

Me ndërfaqe të lëmuar të gdhendur me lazer, lustra e pjesës së sipërme të kabinës mundëson një finiturë elegante në përputhje me filozofinë e dizajnit tonë. Elementet e puthitura mundësojnë një pamje me gdhendje metalike dhe përmirësojnë performancën aerodinamike. Cepat e rrumbullakosur të derës bashkohen me xhamin në mënyrë të thjeshtë dhe fine falë finiturës së fshehtë në sipërfaqen e bashkimit. Fenerët e përparmë LED digjitalë të Range Rover vijnë me një nga mikroprocesorët më të mirë në industri dhe 1,2 milionë mikropasqyra. Këto mikropasqyra mund të fokusohen te 16 objekte njëkohësisht dhe të fshehin reflektimet. Fenerët e pasmë, të vetmit në llojin e tyre, të cilët bëhen të dukshëm vetëm në ndezje, shfaqen si drita LED të kuqe dhe të ndritshme kur ndizen dhe si detaje grafike të zeza kur fiken.

Me ndërfaqe të lëmuar të gdhendur me lazer, lustra e pjesës së sipërme të kabinës mundëson një finiturë elegante në përputhje me filozofinë e dizajnit tonë. Elementet e puthitura mundësojnë një pamje me gdhendje metalike dhe përmirësojnë performancën aerodinamike. Cepat e rrumbullakosur të derës bashkohen me xhamin në mënyrë të thjeshtë dhe fine falë finiturës së fshehtë në sipërfaqen e bashkimit. Fenerët e përparmë LED digjitalë të Range Rover vijnë me një nga mikroprocesorët më të mirë në industri dhe 1,2 milionë mikropasqyra. Këto mikropasqyra mund të fokusohen te 16 objekte njëkohësisht dhe të fshehin reflektimet. Fenerët e pasmë, të vetmit në llojin e tyre, të cilët bëhen të dukshëm vetëm në ndezje, shfaqen si drita LED të kuqe dhe të ndritshme kur ndizen dhe si detaje grafike të zeza kur fiken.

NJË HAPËSIRË QETËSIE

Anulimi aktiv i zhurmës dhe arkitektura e sofistikuar me kombinim metalesh mundësojnë një nga kabinat më të qeta të të gjitha automjeteve të udhëtimit.

NJË HAPËSIRË QETËSIE

Anulimi aktiv i zhurmës dhe arkitektura e sofistikuar me kombinim metalesh mundësojnë një nga kabinat më të qeta të të gjitha automjeteve të udhëtimit.

NJË HAPËSIRË QETËSIE
NJË HAPËSIRË QETËSIE

Anulimi aktiv i zhurmës i gjeneratës së re eliminon zhurmat, dridhjet dhe shpërqendrimet e padëshiruara. Ai redukton ngarkesën konjitive të drejtuesit dhe pasagjerëve, duke bërë të mundur që të mbërrijnë në destinacion të çlodhur. Bokset e mbështetëseve të kokës që anulojnë zhurmën, të parat në llojin e tyre, krijojnë hapësira individuale qetësie për rafinim maksimal të kabinës. Katër akselerometrat dhe mikrofonat përreth pjesës së jashtme të automjetit tuaj Range Rover monitorojnë dridhjet e disqeve, zhurmën e gomave dhe tingujt e motorit, duke gjeneruar një sinjal anulues të zhurmës që përcillet nga 35 bokset kryesore të automjetit. Përmirësimet inxhinierike kontribuojnë për përmirësimin me 24 për qind të transmetimit të zhurmës edhe përpara se Anulimi aktiv i zhurmës të aktivizohet.

Anulimi aktiv i zhurmës i gjeneratës së re eliminon zhurmat, dridhjet dhe shpërqendrimet e padëshiruara. Ai redukton ngarkesën konjitive të drejtuesit dhe pasagjerëve, duke bërë të mundur që të mbërrijnë në destinacion të çlodhur. Bokset e mbështetëseve të kokës që anulojnë zhurmën, të parat në llojin e tyre, krijojnë hapësira individuale qetësie për rafinim maksimal të kabinës. Katër akselerometrat dhe mikrofonat përreth pjesës së jashtme të automjetit tuaj Range Rover monitorojnë dridhjet e disqeve, zhurmën e gomave dhe tingujt e motorit, duke gjeneruar një sinjal anulues të zhurmës që përcillet nga 35 bokset kryesore të automjetit. Përmirësimet inxhinierike kontribuojnë për përmirësimin me 24 për qind të transmetimit të zhurmës edhe përpara se Anulimi aktiv i zhurmës të aktivizohet.

INTEGRIM ELEGANT

Luksi i vërtetë modern kërkon veçori të avancuara, të integruara në mënyrë elegante dhe gjithmonë të përditësuara.

INTEGRIM ELEGANT

Luksi i vërtetë modern kërkon veçori të avancuara, të integruara në mënyrë elegante dhe gjithmonë të përditësuara.

INTEGRIM ELEGANT
INTEGRIM ELEGANT

Veçoritë e avancuara, që përfshijnë Amazon Alexa, Asistencën e parkimit në distancë dhe1sistemin e argëtimit dhe informacionit Pivi Pro,2 janë të integruara në mënyrë elegante, të lehta në përdorim dhe tejet praktike. Falë përditësimeve të programeve nëpërmjet internetit (SOTA), Range Rover përmirësohet me kalimin e kohës.

Veçoritë e avancuara, që përfshijnë Amazon Alexa, Asistencën e parkimit në distancë dhe1sistemin e argëtimit dhe informacionit Pivi Pro,2 janë të integruara në mënyrë elegante, të lehta në përdorim dhe tejet praktike. Falë përditësimeve të programeve nëpërmjet internetit (SOTA), Range Rover përmirësohet me kalimin e kohës.

PERFORMANCË ELEKTRIKE

Arkitektura e re e Range Rover mundëson themelet për opsione efikase të grupit të fuqisë, duke përfshirë hibridin elektrik me karikim (PHEV) me distancë më të gjatë. Një automjet Range Rover plotësisht elektrik do t’i bashkohet familjes në vitin 2024, duke përfaqësuar orientimin tonë drejt një të ardhmeje elektrike.

PERFORMANCË ELEKTRIKE

Arkitektura e re e Range Rover mundëson themelet për opsione efikase të grupit të fuqisë, duke përfshirë hibridin elektrik me karikim (PHEV) me distancë më të gjatë. Një automjet Range Rover plotësisht elektrik do t’i bashkohet familjes në vitin 2024, duke përfaqësuar orientimin tonë drejt një të ardhmeje elektrike.

PERFORMANCË ELEKTRIKE
PERFORMANCË ELEKTRIKE

UDHËTIME TË PËRDITSHME

75 PËR QIND

Me një distancë udhëtimi plotësisht elektrike prej 113km, 75 për qind e udhëtimeve të përditshme3 mund të kryhen në modalitet elektrik.

DISTANCA PËR KARIKIM ELEKTRIK (EV) (DERI NË)

113KM **

WLTP. Distanca e pritshme reale deri në 88km.

EMETIMET2  E CO (NGA)

18 G/KM **

Udhëtoni me zero emetime nga marmita në modalitetin EV (elektrik).

KOHA E KARIKIMIT PUBLIK

<60 MINS

Karikim deri në 80 për qind për <60 mins with DC rapid charging4.

UDHËTIME TË PËRDITSHME

75 PËR QIND

Me një distancë udhëtimi plotësisht elektrike prej 113km, 75 për qind e udhëtimeve të përditshme3 mund të kryhen në modalitet elektrik.

DISTANCA PËR KARIKIM ELEKTRIK (EV) (DERI NË)

113KM **

WLTP. Distanca e pritshme reale deri në 88km.

EMETIMET2  E CO (NGA)

18 G/KM **

Udhëtoni me zero emetime nga marmita në modalitetin EV (elektrik).

KOHA E KARIKIMIT PUBLIK

<60 MINS

Karikim deri në 80 për qind për <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Arkitektura gjatësore modulare me kombinim metalesh (MLA-Flex) mundëson bazën ideale për nivele të reja rehatie dhe rafinimi.

MLA-FLEX

Arkitektura gjatësore modulare me kombinim metalesh (MLA-Flex) mundëson bazën ideale për nivele të reja rehatie dhe rafinimi.

MLA-FLEX
MLA-FLEX
MLA-FLEX
MLA-FLEX

Dizajni i ri strukturor i Range Rover balancon peshën, fuqinë dhe durueshmërinë. Struktura e re e trupit MLA-Flex është deri në 50 për qind më e ngurtë dhe përmirësimet inxhinierike sigurojnë përmirësim të transmetimit të zhurmës prej 24 për qind. Nëpërmjet kombinimit të teknikave më të mira inxhinierike me 260,000 teste virtuale dhe 1.2 milionë km testim prototipi, Range Rover është i fuqishëm, i sofistikuar dhe ofron cilësi të garantuar.

Dizajni i ri strukturor i Range Rover balancon peshën, fuqinë dhe durueshmërinë. Struktura e re e trupit MLA-Flex është deri në 50 për qind më e ngurtë dhe përmirësimet inxhinierike sigurojnë përmirësim të transmetimit të zhurmës prej 24 për qind. Nëpërmjet kombinimit të teknikave më të mira inxhinierike me 260,000 teste virtuale dhe 1.2 milionë km testim prototipi, Range Rover është i fuqishëm, i sofistikuar dhe ofron cilësi të garantuar.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

VAZHDONI TË EKSPLORONI

ELEMENTET KRYESORE

ELEMENTET KRYESORE

Range Rover udhëheq nëpërmjet shembullit.
MODELET E RANGE ROVER

MODELET E RANGE ROVER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
ELEMENTET KRYESORE

ELEMENTET KRYESORE

Range Rover udhëheq nëpërmjet shembullit.
MODELET E RANGE ROVER

MODELET E RANGE ROVER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në.

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

1Model i disponueshëm duke filluar nga mesi i vitit -2022.

2Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

3Supozohet karikim vetëm në shtëpi dhe bazuar te të dhëna anonime të pronarit nga klienti i Range Rover.

4Koha e karikimit do të varet nga disa faktorë, ku përfshihen, por pa u kufizuar, koha e përdorimit (mosha), gjendja, temperatura dhe karikimi ekzistues i baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data) që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në.

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

1Model i disponueshëm duke filluar nga mesi i vitit -2022.

2Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

3Supozohet karikim vetëm në shtëpi dhe bazuar te të dhëna anonime të pronarit nga klienti i Range Rover.

4Koha e karikimit do të varet nga disa faktorë, ku përfshihen, por pa u kufizuar, koha e përdorimit (mosha), gjendja, temperatura dhe karikimi ekzistues i baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data) që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.